Κατάρρευση πολυκατοικίας στη Ρωσία: Στους 31 ο αριθμός των νεκρών
NewsroomΣτους 31 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών -ανάμεσά τους και τέσσερα παιδιά- από την κατάρρευση της πολυκατοικίας στο Μαγκνιτογκόρσκ της Ρωσίας. Ο αριθμός αυτός έγινε γνωστός από το ρωσικό υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, Εκτάκτων Περιστατικών και Φυσικών Καταστροφών (EMERCOM).
«Οι διασώστες ανέσυραν τη σορό ενός αγοριού από τα χαλάσματα» επισήμανε το γραφείο Τύπου του υπουργείου, στον απολογισμό που έδωσε το βράδυ της Τετάρτης (2/1/2019).
Σύμφωνα με τον Μπόρις Ντουμπρόφσκι, τον επικεφαλής της περιφέρειας Τσελιαμπίνσκ, 21 θύματα έχουν ταυτοποιηθεί. Δέκα τέσσερις άνθρωποι εκ των 133 που διέμεναν στο κτίριο αγνοούνται, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. «Οι έρευνες συνεχίζονται επί 24ώρου βάσης» τονίζει το ρωσικό υπουργείο, διευκρινίζοντας ότι περίπου 1.000 διασώστες επιχειρούν στο σημείο.
- Ταΰγετος: Με φορεία μεταφέρονται στο καταφύγιο δύο από τους ορειβάτες - Διασώθηκαν τέσσερις
- Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού στην Κρήτη: Λιγοστεύουν οι ελπίδες - Αποχώρησαν οι εθελοντές
- Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
- Προϋπήρξε η ανάπτυξη μαθηματικής σκέψης από τη γλώσσα; Μια νέα επιστημονική μελέτη ίσως έχει την απάντηση