Κόσμος|03.01.2019 18:47

To Netflix λέει «όχι» στο #BirdBoxChallenge

Newsroom

Η νέα ταινία του Netflix «Bird Box», με πρωταγωνίστρια τη Σάντρα Μπούλοκ έχει καθηλώσει εκατομμύρια θεατές από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. 

Η ιστορία εκτυλίσσεται σε έναν κόσμο, όπου μια αόρατη και μυστηριώδης δύναμη έχει αποδεκατίσει τον πληθυσμό του πλανήτη. Αν αντικρίσεις αυτή την πηγή του κακού, είσαι καταδικασμένος να πεθάνεις αυτοκτονώντας.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρακολουθούμε σε πολλές σκηνές τη διάσημη ηθοποιό με τα μάτια δεμένα να προσπαθεί να μείνει ζωντανή χωρίς να βγάλει ούτε για μισό δευτερόλεπτο το πανί από τα μάτια της. 

Η συγκεκριμένη δοκιμασία φαίνεται να έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους fans της ταινίας «Bird Box», οι οποίοι θέλουν να κάνουν ότι και η Σάντρα Μπούλοκ, αλλά στην πραγματικότητα.

T

Το Netflix παρακολουθώντας τη δημοτικότητα του #BirdBoxChallenge, κυκλοφόρησε μία ανακοίνωση, υπενθυμίζοντας στους ανθρώπους ότι πρόκειται για ένα επικίνδυνο παιχνίδι και θα πρέπει να προσέχουν να μην τραυματιστούν.

«Δεν το πιστεύουμε ότι πρέπει να το πούμε καθαρά, αλλά: ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕ ΤΟ BIRD BOX CHALLENGE. Δεν ξέρουμε πώς ξεκίνησε όλο αυτό, και παρόλο που χαιρόμαστε για την αγάπη που δείχνετε στην ταινία, αλλά το Αγόρι και το Κορίτσι έχουν μόνο μία ευχή για το 2019: να μη βρεθείτε στο νοσοκομείο εξαιτίας των memes!», έγραψε στο Twitter. 

T
NetflixBird Box