Κόσμος|17.12.2020 15:16
Εκπρόσωπος Ερντογάν: Η Τουρκία θα συνεργαστεί με άλλα κράτη μετά τις κυρώσεις
Μαρία ΖαχαράκηΟ εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας δήλωσε ότι η Τουρκία θα συνεργαστεί με άλλα κράτη για την ανάπτυξη της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας μετά τις αμερικανικές κυρώσεις, σύμφωνα με το Bloomberg.
«Με ή χωρίς κυρώσεις, η Τουρκία θα συνεχίσει να προστατεύει τα εθνικά της συμφέροντα, να αναπτύσσει τη δική της αμυντική βιομηχανία και να συνεργάζεται με άλλα έθνη ως κυρίαρχη χώρα», ανέφερε.
Ο Καλίν είπε επίσης ότι οι κυρώσεις «δεν θα αλλάξουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας να αναπτύξει νέες δυνατότητες στον αμυντικό κλάδο, να αλλάξει τους προμηθευτές της ή να μειώσει την εξάρτησή της από το εξωτερικό».
Ο εκπρόσωπος του Ταγίπ Ερντογάν επανέλαβε ότι η Τουρκία επιδιώκει να αναπτύξει πολυμερείς σχέσεις με διαφορετικούς περιφερειακούς εταίρους.
Διαβάστε ακόμη
- «Ψυχρολουσία» για τους αγρότες: Αντί να λάβουν την ενίσχυση, ο ΕΛΓΑ τους πήρε τα χρήματα πίσω - Το υπουργείο «τα ρίχνει» σε εργαζόμενο
- Καθηγητής που ήθελε να «σπάσει» κατάληψη έπιασε δάχτυλα μαθητή με κόφτη - Ο 17χρονος τού φώναζε να σταματήσει
- Καρυστιανού: Το σύστημα αποκαλύπτει και πάλι το μίσος και τη διαβολή σε βάρος μου
- Η Μίνα Καραμήτρου μιλάει μόνο σε... δύο τύπους από σπίτι: Δύο Τύποι Απο Σπίτι (Ep9)