Κόσμος|16.12.2020 20:44
Εμβόλιο - Κορονοϊός: Αλλεργική αντίδραση σε υγειονομικό υπάλληλο στις ΗΠΑ
NewsroomΈνας υγειονομικός υπάλληλος από την Αλάσκα εμφάνισε σοβαρή αλλεργική αντίδραση αφού έλαβε το εμβόλιο της Pfizer για τον κορονοϊό. Αυτό αναφέρει η εφημερίδα New York Times, επικαλούμενη τρία πρόσωπα που έχουν λάβει γνώση για την κατάσταση της υγείας του προσώπου αυτού, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Η αλλεργική αντίδραση παρουσιάστηκε την Τρίτη και το πρόσωπο αυτό είναι σε σταθερή κατάσταση, αφού εισήχθη σε νοσοκομείο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο εμβολιασθείς είχε ιστορικό αλλεργικών αντιδράσεων. Η εταιρεία Pfizer δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε ένα αίτημα να σχολιάσει την πληροφορία αυτήν.
Διαβάστε ακόμη
- Εισαγγελική έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες του ΙΣΑ στον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
- Φον ντερ Λάιεν: «Ευρωπαϊκό Άρθρο 4» στα πρότυπα του ΝΑΤΟ - Έκτακτο πλαίσιο για το Μεταναστευτικό και προστασία των συνόρων
- Απείρανθος Νάξου: Βανδάλισαν το βιβλιοπωλείο «Captain Book» - Η απάντηση του χωριού που έσβησε το μίσος
- Χριστίνα Παππά: «Είχα πάει στο ίδιο ιατρείο με τον Γιώργο Μαζωνάκη - Με επανέφεραν με απινιδωτή»