Tζο Μπάιντεν: Σε ζωντανή σύνδεση έκανε εμβόλιο για κορονοϊό
NewsroomΣε ζωντανή μετάδοση έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, έχοντας στόχο να πείσει τους συμπατριώτες του για την ανάγκη να πάρουν τη σωστή απόφαση και να εμβολιαστούν ώστε να αναχαιτιστεί η πανδημία.
Αφού έκανε το εμβόλιο, ο Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με το NBC News, ευχαρίστησε όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κατά του κορονοϊού και δήλωσε μπροστά στις κάμερες: «Χρωστάμε σε αυτούς τους ανθρώπους πάρα πολλά. Στους επιστήμονες και στους ανθρώπους που έφτιαξαν αυτό το εμβόλιο, στους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής, σε αυτούς που έκαναν τις εργαστηριακές έρευνες».
Υπενθυμίζεται ότι ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, παρά το γεγονός πως είναι ηλικιωμένος, δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο και δεν έχει δηλώσει και την πρόθεσή του να το κάνει. Πριν από μερικές μέρες και ο απερχόμενος αντιπρόεδρος, Μάικ Πενς έκανε επίσης το εμβόλιο.
Το εμβόλιο της Pfizer -όπως και τα περισσότερα εμβόλια κατά του κορονοϊού – χορηγείται σε δύο δόσεις.
- Ο δρόμος του πάγου που φέρνει πιο κοντά Πούτιν και Σι - Το νέο εμπορικό μέτωπο στην Αρκτική
- «Είναι κρίμα να πεθάνω στα 25»: Η μαρτυρία του μοτοσυκλετιστή για το πώς γλίτωσε τελευταία στιγμή από το βυτιοφόρο
- Ακυρώνεται η προβολή της «Αρκουδότρυπας» στην Αιγιαλεία μετά από ομοφοβικές αντιδράσεις
- Αστυνομικός μεταμφιέστηκε σε θάμνο και μοίραζε κλήσεις σε όσους χρησιμοποιούσαν το κινητό ενώ οδηγούσαν