Κόσμος|23.12.2020 14:53
Κορονοϊός: Σημάδια βελτίωσης στην υγεία του Μακρόν
NewsroomΗ υγεία του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν δείχνει σημάδια βελτίωσης μετά τη θετική διάγνωσή του στον κορονοϊό στις 17 Δεκεμβρίου, ανέφερε σήμερα το γραφείο του.
Ο Μακρόν έχει τεθεί σε αυτοαπομόνωση στις Βερσαλλίες και το BFMTV μετέδωσε αυτήν την εβδομάδα απευθείας πλάνα που τον δείχνουν να προεδρεύει μιας συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου μέσω βιντεοδιάσκεψης.
Ο Γάλλος πρόεδρος έχει πει πως αν και θα εργάζεται με πιο αργό ρυθμό ενώ αναρρώνει, θα συνεχίσει να ασχολείται με ζητήματα πρώτης προτεραιότητας όπως η απόκριση της Γαλλίας στην πανδημία της COVID-19 και το Brexit.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Τραμπ σε αναζήτηση «στρατηγικής εξόδου» από το Ιράν - Γιατί φουντώνει η ανησυχία στον Λευκό Οίκο
- «Θέλω να φύγω όμορφα»: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο έπειτα από 601 ημέρες αναμονής
- «Δεν σταμάτησαν να κλαίνε»: Συγκινεί η 82χρονη Σοφία Ρωμνάκη που παρέλασε στη Ρόδο για την 25η Μαρτίου
- Η εξαφάνιση της Σέριλ Γκρίμερ: Ο απαγωγέας της οδηγείται στη δικαιοσύνη 56 χρόνια μετά