Κόσμος|25.12.2020 17:32

ΗΠΑ: Ισχυρή έκρηξη στο Νάσβιλ - Σε συναγερμό η Αστυνομία

Newsroom

Μια ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο κέντρο της πρωτεύουσας της πολιτείας του Τενεσί των ΗΠΑ,  Νάσβιλ, γύρω στις 6:30 το πρωί των Χριστουγέννων (τοπική ώρα). Σύμφωνα με τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, αρκετά κτίρια έχουν υποστεί ζημιές. Τρεις άνθρωποι έχουν μεταφερθεί έως τώρα στο νοσοκομείο, όμως δεν βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η αστυνομία του Νάσβιλ, επιβεβαίωσε την έκρηξη στο κέντρο της πόλης, προσθέτοντας ότι οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. «Μία έκρηξη που συνδέεται με ένα όχημα σημειώθηκε στις 6:30 το πρωί [τοπική ώρα] στο κέντρο της πόλης. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από την τοπική αστυνομία, αλλά και ομοσπονδιακές υπηρεσίες» αναφέρει η ανάρτηση της μητροπολιτικής αστυνομίας του Νάσβιλ στο Twitter.

T
T
T

Σύμφωνα με το CNN International, οι αρχές πιστεύουν ότι η έκρηξη δεν προήλθε από τυχαίο γεγονός και μάλλον ήταν σκόπιμη πράξη. Σε μια σύντομη συνέντευξη Τύπου, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι λίγη ώρα πριν την έκρηξη, ειδική μονάδα του αστυνομικού τμήματος της περιοχής κατευθυνόταν προς το κέντρο της πόλης διότι δέχθηκε κλήση για ένα ύποπτο όχημα στο σημείο.

ΗΠΑαστυνομίαέκρηξη