Κόσμος|25.12.2020 21:07
Κορονοϊός - Τουρκία: Αρνητικό τεστ θα πρέπει να έχουν οι επίδοξοι επισκέπτες
NewsroomΤο υπουργείο Υγείας της Τουρκίας ανακοίνωσε σήμερα ότι από την επόμενη Δευτέρα όλοι οι επισκέπτες που έρχονται στη χώρα θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με βεβαίωση ότι έχουν υποβληθεί εντός των προηγουμένων 72 ωρών σε τεστ για τον νέο κορονοϊό, το οποίο βρήκε αρνητικό.
Οι επιβάτες που δεν έχουν αυτήν τη βεβαίωση αρνητικού μοριακού τεστ (PCR) δεν θα επιτρέπεται να επιβιβάζονται σε αεροσκάφη με προορισμό την Τουρκία, τόνισε ο υπουργός Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο υπουργός πρόσθεσε ότι οι επιβάτες που προέρχονται από τη Βρετανία, τη Νότια Αφρική και τη Δανία θα μπαίνουν σε καραντίνα μετά την άφιξή τους στην Τουρκία.
Διαβάστε ακόμη
- Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
- Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
- Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
- Πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δε θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου