Κόσμος|06.01.2019 12:48

Του έστειλε 159.000 sms μετά το πρώτο ραντεβού - Τον ξαναείδε, πιστεύετε;

Newsroom

Αν και δεν κυκλοφορεί εκεί έξω εγχειρίδιο ενδεδειγμένης συμπεριφοράς στην περίπτωση των σχέσεων, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι άτυποι κανόνες για το τι μπορούμε ή δεν μπορούμε να κάνουμε όταν σχετιζόμαστε με έναν άνθρωπο. Αυτό μάλλον δεν ισχύει για την Άντς από την Αριζόνα, η οποία θεώρησε φρόνιμο να στείλει -προσέξτε- 159.000 μηνύματα μετά το πρώτο ραντεβού! 

Η γνωριμία των δύο έγινε μέσω ενός site ώσπου αποφάσισαν να αφήσουν τις οθόνες και να τα πουν από κοντά. Αυτή δεν ήταν μια σοφή απόφαση για τον άνδρα της υπόθεσης, τα στοιχεία του οποίου δεν έχει δημοσιοποιήσει η Αστυνομία, αφού μετά από ένα και μόνο ραντεβού και σε διάστημα 10 μηνών η Άντς του έστειλε 159.000 μηνύματα. «Θα κάνω σούσι με τα νεφρά σου και για τσόπστικς θα χρησιμοποιήσω τα οστά των χεριών σου» φέρεται να του είχε γράψει σε ένα από τα μηνύματα, ενώσ ε ένα άλλο του έλεγε: «Τι θα έκανα με το αίμα σου! Θα έκανα μπάνιο σε αυτό».

Τον Απρίλιο του 2018, οι αξιωματούχοι βρήκαν της Άντς εντός του σπιτιού του άνδρα, να κάνει μπάνιο. Τότε κατηγορήθηκε για διάρρηξη. Στη συνέχεια, στις 4 Μαϊου πήγε στην δουλειά του άνδρα και ισχυρίστηκε πως ήταν η σύζυγός του. Επενέβη η αστυνομία και πάλι όπου και την συνέλαβε.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε από την φυλακή τον ίδιο μήνα, είπε στους δημοσιογράφους ότι γνώρισε τον άνδρα μέσω του Luxy, ενός σάιτ γνωριμιών για εκατομμυριούχους. «Ένιωσα σαν να γνώρισα την αδερφή ψυχή μου και όλα ήταν όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι. Νόμιζα ότι θα κάναμε όλα όσα κάνουν οι άλλοι, αλλά αυτό δεν συνέβη» είπε.

Αν και προφανώς πρόκειται για μία πολύ τραβηγμένη ιστορία, είναι ένα καλό παράδειγμα για το πώς μπορεί να καταλήξουν γνωριμίες με αγνώστους μέσω διαδικτύου. 

σχέσειςπρώτο ραντεβούsms