Κόσμος|09.01.2019 18:38

Τζεφ Μπέζος: Διαζύγιο για τον δισεκατομμυριούχο της Amazon

Newsroom

Το αφεντικό της Amazon, ο δισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος, ανακοίνωσε πως παίρνει διαζύγιο από την σύζυγό του, Μακένζι Μπέζος.

Ο 54χρονος διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Τζεφ Μπέζος και η σύζυγός του Μακένζι Μπέζος ανακοίνωσαν σήμερα, Τετάρτη 09.01.2019, ότι μετά από 25 χρόνια αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά και βρισκόταν εδώ και καιρό σε διάσταση.

Ο χωρισμός έγινε γνωστός με την κοινή δήλωσή τους, την οποία ανήρτησε ο επιχειρηματίας στο Twitter.

Η ανακοίνωση του Τζεφ Μπέζος

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο σχετικά με μια εξέλιξη στις ζωές μας. Όπως γνωρίζουν η οικογένειά και οι στενοί φίλοι μας, έπειτα από μια μακρά περίοδο εξερεύνησης της αγάπης και ενώ βρισκόμασταν σε διάσταση, αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο και να συνεχίσουμε την κοινή μας ζωή ως φίλοι. Αισθανόμαστε απίστευτα τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλο και βαθιά ευγνώμονες για κάθε ένα από τα χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι. Εάν γνωρίζαμε ότι θα χωρίζαμε έπειτα από 25 χρόνια, θα τα κάναμε όλα ξανά. Είχαμε μια τόσο υπέροχη κοινή ζωή ως παντρεμένο ζευγάρι και αντικρίζουμε επίσης ένα υπέροχο μέλλον μπροστά μας, ως γονείς, φίλοι, συνέταιροι στα επιχειρηματικά εγχειρήματά μας και τα σχέδιά μας κι ως άνθρωποι που κυνηγάμε επιχειρηματικά εγχειρήματα και περιπέτειες. Μπορεί οι τίτλοι μας να είναι διαφορετικοί, παραμένουμε οικογένεια και παραμένουμε αγαπημένοι φίλοι. Τζεφ και Μακένζι» έγραψε ο Τζεφ Μπέζος στο Twitter.

T

Ποια είναι η Μακένζι Μπέζος

Η Μακένζι Μπέζος είναι 48 ετών, είναι συγγραφέας και μεγάλωσε στο Σαν Φρανσίσκο - σύμφωνα με πληροφορίες της Vogue. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Princeton και γνώρισε τον Τζεφ Μπέζος σε μια συνέντευξη για δουλειά σε μια νεοϋορκέζικη εταιρία.

Σε δηλώσεις του κατά καιρούς ο Μπέζος έχει παραδεχθεί ότι η στήριξη της Μακένζι υπήρξε πολύ σημαντική όταν ίδρυσε την Amazon το 1994. Έχει μάλιστα δηλώσει ότι ήταν η... λογίστρια της εταιρίας Amazon τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της.

Τζεφ Μπέζος