Κορονοϊός: Οι Σουηδοί των οίκων ευγηρίας ξαναβλέπουν σύντομα τους δικούς τους
NewsroomΗ σουηδική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως όσοι Σουηδοί ζουν σε οίκους ευγηρίας μπορούν να αρχίσουν να βλέπουν ξανά τους συγγενείς τους δύο εβδομάδες αφού έχουν λάβει και τις δύο δόσεις εμβολίου κατά του κορονοϊού.
«Όταν θα τις έχουν κάνει, θα μπορούν να αρχίσουν να αγκαλιάζουν ξανά τα εγγόνια τους», ήταν τα λόγια της Λένα Χάλενγκρεν, υπουργού Υγείας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Ταυτόχρονα, σημείωσε ωστόσο ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πει πότε θα μπορούν να αρθούν οι ευρύτεροι περιορισμοί που ισχύουν για την αναχαίτιση της επιδημίας του νέου κορονοϊού.
Αξίζει να σημειωθεί πως η εξάπλωση του νέου κορονοϊού στη Σουηδία επιταχύνθηκε τις τελευταίες εβδομάδες και η Υπηρεσία Υγείας προειδοποίησε για ένα πιθανό τρίτο κύμα της επιδημίας.
- Μοσχάρι, όπως λέμε... χρυσός: Στα ύψη οι τιμές στα κρέατα - Ο «χάρτης» των αυξήσεων
- White Veil για Final Four: «Στις εγκαταστάσεις εισήλθαν χιλιάδες χωρίς εισιτήριο εξαιτίας της Euroleague»
- Global Sumud Flotilla: Νέες πολύ σοβαρές καταγγελίες ακτιβιστών - «Ομαδικά βασανιστήρια, ξύλο, πλαστικές σφαίρες»
- Από «ανήλικος παραβάτης» σε στόχος διεθνούς ανθρωποκυνηγητού ο 42χρονος δράστης του Μικρολίμανου