Κόσμος|29.10.2018 10:50

Πτώση ελικοπτέρου: Ποιοι ήταν οι άλλοι 4 επιβάτες

Μιχάλης Παπαδάκος

Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι στη γη, ζευγάρι στον αέρα, μαζί και στον θάνατο... Η τραγική ιστορία του πιλότου του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βισάι Σριβανταναπράµπα, ο οποίος πετούσε μαζί με την σύντροφό του, Ιζαμπέλα Ρόζα Λέχοβιτς κι έσωσε δεκάδες ζωές στο έδαφος, όταν διαπίστωσε ότι δεν θα τα καταφέρουν.

Ο 53χρονος πιλότος, ήταν βετεράνος, που στο παρελθόν πετούσε το αεροπλάνο της βασιλικής οικογένειας, καθώς και τζετ διασήμων, όπως του Γιούρι Γκέλερ. Πετούσε ακόμη ελικόπτερα για το πρόγραμμα «Big Breakfast» του Channel 4 και του Virgin Radio. 

Η Ιζαμπέλα (46) μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1997 και ξεκίνησε την εκπαίδευση πιλότου, έξι χρόνια αφότου γνωρίστηκε με τον Ερικ.

Μαζί με τον Ταϊλανδό δισεκατομμυριούχο, εκτός από το ζευγάρι των πιλότων, ήταν και η πρώην Μις Ταϊλάνδη, Νουρσάρα Σουκναμάι, 33 ετών, γεννημένη στην Μπανγκόκ.

Στο Instagram της είχε αναρτημένες αρκετές φωτογραφίες με παίκτες της Λέστερ, μεταξύ των οποίων ο Χάρι Μαγκουάιρ κι ο Κάσπερ Σμάιχελ. Την περασμένη Παρασκευή είχε αναρτήσει φωτογραφία στο facebook ποζάροντας στο φημισμένο Kings Road του Τσέλσι.

O Καβεπορν Πουνπάρε, αγνώστων λοιπών στοιχείων, φέρεται να είναι μέλος του staff του Σριβανταναπράμπα.

Λέστερσυντριβή ελικοπτέρου