Κόσμος|05.03.2021 16:46

Μίλτος Χρυσομάλλης: Δεν παρανόμησα αλλά αποδέχομαι το πρόστιμο

Newsroom

Απάντηση μέσω Facebook έδωσε ο βουλευτής της Νέα Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης, έπειτα από το διοικητικό πρόστιμο και την αυστηρή επίπληξη που έλαβε για την παραβίαση των μέτρων που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χρυσομάλλης είχε ένα ραντεβού σε ξενοδοχείο των Αθηνών όταν κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε στον συγκεκριμένο χώρο, επιβάλλοντας πρόστιμα σε όλους όσοι βρίσκονταν στο σημείο. Ο κ. Χρυσομάλλης υποστηρίζει ότι το ραντεβού ήταν στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων. Με την ανάρτησή του στο Facebook, ξεκαθαρίζει ότι αποδέχθηκε το πρόστιμο που του επιβλήθηκε χωρίς να προβεί σε ένσταση. Αναλυτικά ο κ. Χρυσομάλλης αναφέρει: 

Διαβάστε ακόμα: Μητσοτάκης για ΑΕΠ: Η ελληνική οικονομία επέδειξε μεγαλύτερη αντοχή παρά τον κορονοϊό

«Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, τηρώ απαρέγκλιτα και χωρίς αστερίσκους όλα τα μέτρα προστασίας και περιορισμού, συμμετέχοντας ενεργά στην δύσκολη προσπάθεια της κοινωνίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας και παρακινώντας όλους τους συμπολίτες μου στην τήρησή τους.

Το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας, δηλαδή η συνάντηση μου με δημοσιογράφο, έγινε στα πλαίσια των βουλευτικών μου καθηκόντων, σύμφωνα με την ΚΥΑ ΔΙα/Γ.Π. Οικ. 12639/2021.

Παρά ταύτα, αποδέχτηκα το πρόστιμο που μου επιβλήθηκε από τα όργανα ελέγχου, χωρίς να προβώ σε σχετική ένσταση. Βιώνουμε μια περίοδο κατά την οποία τα πραγματικά περιστατικά υποχωρούν μπροστά στην ανάγκη προστασία όλων μας από τις επιπτώσεις του κορονοϊού και στο παράδειγμα που οφείλουμε να δίνουμε πρωτίστως εμείς οι πολιτικοί».

https://www.facebook.com/chrysomallismiltos/photos/a.408515695990616/1853892588119579/?type=3

Διαβάστε ακόμα: Τσίπρας: Μετά το αποτυχημένο lockdown ξανά δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία

Νέα ΔημοκρατίαΚορονοϊόςΜίλτος Χρυσομάλληςlockdown