Κόσμος|10.01.2019 19:59

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα στο Instagram

Πάνος Κωνσταντόπουλος

Στην εποχή των social media, τα μοντέλα έχουν αποκτήσει έναν νέο χώρο, τον οποίο εκμεταλλεύονται εμπορικά ανάλογα με τη δημοφιλία τους. Και όπου δημοφιλία, βλέπε followers και likes – κυρίως στο Instagram.

Στην κορυφή, και με μεγάλη απόσταση από τη δεύτερη, βρίσκεται η Κένταλ Τζένερ (αριστερά), η οποία «κέρδισε» 17 εκατομμύρια followers μέσα στο 2018, έχοντας συνολικά 144 εκατομμύρια. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Τζίτζι Χαντίντ (στο μέσον) με 59 εκατομμύρια followers, στην τρίτη η μπαϊσέξουαλ Κάρα ντε Λεβίν (δεξιά) με 57,7 εκατομμύρια, στην τέταρτη η σύζυγος του Τζον Λέτζεντ, Κρίσι Τέιγκεν, με 32 εκατομμύρια, και την πεντάδα κλείνει η Τάιρα Μπανκς με 29,5 εκατομμύρια.

Στην έκτη θέση βρίσκεται η σέξι (και δεν το κρύβει) Εμιλι Ραταϊκόφσκι με 28,2 εκατομμύρια followers και στην έβδομη η Βραζιλιάνα καλλονή Ζιζέλ Μπούντχεν με 25,8 εκατομμύρια παρά τα 38 της χρόνια. Όχι ότι το χρειάζεται και πολύ, καθώς έχει παντρευτεί τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή του Snapchat, αλλά η Μιράντα Κερ είναι στην όγδοη θέση με 25,2 εκατομμύρια followers, ενώ η έτερη αδελφή Χανίντ, η Μπέλα, εισήλθε στη δεκάδα και καταλαμβάνει την ένατη θέση με 22,9 εκατομμύρια. Τη δεκάδα ολοκληρώνει μία ακόμη Βραζιλιάνα καλλονή, η 37χρονη Αντριάνα Λίμα, με 21,3 εκατομμύρια followers.

social mediainstagramμοντέλο