Κόσμος|22.03.2021 13:30

Τραμπ για Μπάιντεν: Δεν μπορεί να έχασα από αυτόν - Βίντεο παρωδία με την πτώση του προέδρου

Newsroom

Μιλώντας στο θέρετρό Mar-a-Lago, ο Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) έχοντας πλάι του τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ron DeSantis, χλεύασε τον Τζο Μπάιντεν (Joe Biden) όταν τον είδε να πέφτει τρεις φορές στις σκάλες της Air Force One και αυτοσαρκάστηκε: «Δεν ηττήθηκα από αυτόν»! «Παρακολούθησα, καθώς ο Τζο Μπάιντεν ανέβηκε στις σκάλες», είπε ο Τραμπ σε ένα πλήθος που γελούσε ασταμάτητα, «και είπα: δεν έχασα από αυτόν, δεν μπορεί να έχασα από αυτόν».

Ακολούθως, ο Τραμπ συνέχισε να υποστηρίζει την πεποίθησή του ότι «οι προεδρικές εκλογές ήταν νοθευμένες υπέρ του Μπάιντεν», μια άποψη που υπερασπίζεται στις μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και για την οποία διώχθηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Τζο Μπάιντεν: Έπεσε στα σκαλιά του Air Force One

Ο Τραμπ επέμεινε πολλές φορές ότι τα ψηφοδέλτια των οπαδών του απορρίφθηκαν και καταμετρήθηκαν ψευδείς ψήφοι υπέρ του Μπάιντεν, αν και δεν έχει αποδειχθεί τέτοια μαζική νοθεία. Ο Μπάιντεν από την άλλη αντιμετώπισε ένα κύμα χλεύης την Παρασκευή, όταν τα πλάνα της τριπλής πτώσης του στις σκάλες του Air Force One έγιναν viral. 

Ο Λευκός Οίκος είπε ότι ο πρόεδρος δεν χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη και δικαιολόγησε το γεγονός ότι οι «θυελλώδεις» άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή ήταν η αιτία της πτώσεις του 78χρονου προέδρου.

Τα χλευαστικά σχόλια του Τραμπ ακολούθησαν εκείνα του μεγαλύτερου γιου του, Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, ο οποίος διασκεδάζει με την εξήγηση περί «θυελλωδών ανέμων» και ανέβασε ένα βίντεο - παρωδία που εικονίζει τον Μπάιντεν να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια του αεροπλάνου και να τον χτυπάει μπάλα του γκολφ που έχει εκτοξεύσει ο πατέρας του...

Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ - Ρωσία: O Μπάιντεν πέφτει και ο Πούτιν πάει για ψάρεμα στη Σιβηρία

πρόεδροςΗνωμένες ΠολιτείεςΤζο ΜπάιντενΝτόναλντ Τραμπ