Κόσμος|02.04.2021 15:56
Παναμάς: Αδεια κατεπείγουσας χρήσης στο ρωσικό εμβόλιο Spuntik V
NewsroomΟ οργανισμός φαρμάκων στον Παναμά έδωσε άδεια επείγουσας χρήσης του ρωσικού εμβολίου Sputnik V για τον κορονοϊό, ανακοίνωσε την Πέμπτη το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF), το οποίο χειρίζεται τις εξαγωγές του σκευάσματος στο εξωτερικό.
Ο Παναμάς είναι η 59η χώρα που δίνει άδεια επείγουσας χρήσης στο εμβόλιο, το οποίο ανέπτυξε το ινστιτούτο Γκαμαλέγια.
Ως εδώ ο Παναμάς έχει καταγράψει πάνω από 6.100 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 355.000 και πλέον κρουσμάτων του SARS-CoV-2.
Διαβάστε ακόμη
- Έρευνα-σοκ για το μέλλον της Ευρώπης: Θέλουν ενοποίηση αλλά βλέπουν παρακμή - Τι είναι αυτό που «τρέφει» την Ακροδεξιά
- Δίκη Βαλυράκη: Πρόταση ενοχής για τους δύο ψαράδες - «Έπεσε στη θάλασσα έπειτα από επίθεση»
- Θρίλερ με την εξαφάνιση της Γιου Τινγκ: Συνδέεται με τα οστά στην Κυψέλη; Τα σενάρια και τα ερωτήματα
- Σενάρια πολέμου, «δύο καταδρομικά» και πιθανότητες 51%: Τι ακούγεται στα τουρκικά πάνελ για την Ελλάδα