Συνελήφθη Ελβετός γιατί οδήγησε για 30 χιλιόμετρα ανάποδα με συνοδηγό του ένα... πτώμα
NewsroomΈνας Ελβετός συνελήφθη την Πέμπτη στη βορειοανατολική Ισπανία αφού οδήγησε για 30 χιλιόμετρα ανάποδα σε έναν αυτοκινητόδρομο έχοντας για συνοδηγό του ένα… πτώμα. Ο 66χρονος άνδρας κατευθυνόταν προς τη Γαλλία, όμως, όταν διαπίστωσε ότι στα σύνορα υπήρχαν αστυνομικοί που έκαναν ελέγχους, έκανε αναστροφή και άρχισε να κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της καταλανικής αστυνομίας, αφού αγνόησε επί 30 χιλιόμετρα τις υποδείξεις των αστυνομικών να σταματήσει, μπήκε σε έναν παράδρομο και λίγο αργότερα τράκαρε, σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων από τη Χιρόνα.
Όταν πλησίασαν τελικά οι αστυνομικοί για να δουν τι συνέβη, διαπίστωσαν, προς μεγάλη τους έκπληξη, ότι ο συνοδηγός ήταν ένας νεκρός άνδρας. Η εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι ενδεχομένως να επρόκειτο για τον σύντροφο του 66χρονου, που ήταν επίσης Ελβετός πολίτης. Δεν διαπίστωσαν πάντως κάποια ένδειξη ότι ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Ο οδηγός συνελήφθη και κατηγορείται μόνο για τροχαία παράβαση.
Διαβάστε επίσης: Κολομβία: Γυναίκα 104 ετών ανάρρωσε δεύτερη φορά από κορονοϊό
- Η γενιά που άλλαξε τις drag νύχτες στην Ελλάδα
- Μια ανάσα από την υπογραφή; Στην Τεχεράνη διαπραγματευτές του Κατάρ για τη συμφωνία
- Μητσοτάκης: Η μάχη με τη διαφθορά δεν κερδίζεται με ευχολόγια - Δεν υπάρχουν άβατα, ούτε ανέγγιχτοι
- Άγριο έγκλημα στα Εξάρχεια: Ψάχνουν τις κάμερες οι αστυνομικοί - Τούρκος το 25χρονο θύμα