Κόσμος|12.01.2019 16:37
Βροχή από αράχνες στη Βραζιλία (vid)
NewsroomΠαραπονιόμαστε κι εμείς στην Ελλάδα επειδή βρέχει ασταμάτητα τις τελευταίες ημέρες αλλά τι να πουν και οι κάτοικοι της πόλης Μίνας Ζεράις στη Βραζιλία, όπου έβρεξε...αράχνες. Ή, σχεδόν.
Στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνονται αράχνες να πέφτουν από τον ουρανό, ωστόσο στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν τεραστίων διαστάσεων ιστό που έχουν πλέξει εκατοντάδες αράχνες για να παγιδεύουν τα θηράματά τους.
Επιστήμονες αναφέρουν ότι το είδος αραχνιδών «parawixia bistriata» είναι γνωστό για τον εξαιρετικά λεπτεπίλεπτο ιστό τους, αδιόρατο στο ανθρώπινο μάτι, ο οποίος δημιουργεί την ψευδαίσθηση των «ιπτάμενων» αραχνών.
Διαβάστε ακόμη
- Εισαγγελική παραγγελία για τους εμπλεκόμενους σε αδειοδότηση και λειτουργία της «Βιολάντα»
- Μαρουσάκης: Διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας τα επόμενα 24ωρα - Οι χάρτες των βροχοπτώσεων
- Έχασε την περιουσία της και έμεινε άστεγη: Πίστευε πως μιλούσε με... τον Τσάρλι Χάναμ και άλλους - Πώς την εξαπάτησαν
- Γιάννης Μπέζος για δηλώσεις Καρυστιανού: «Αυτά είναι πισωγυρίσματα - Θα ‘λεγα κάποια στιγμή να σοβαρευτούμε»