Κόσμος|12.01.2019 16:37
Βροχή από αράχνες στη Βραζιλία (vid)
NewsroomΠαραπονιόμαστε κι εμείς στην Ελλάδα επειδή βρέχει ασταμάτητα τις τελευταίες ημέρες αλλά τι να πουν και οι κάτοικοι της πόλης Μίνας Ζεράις στη Βραζιλία, όπου έβρεξε...αράχνες. Ή, σχεδόν.
Στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνονται αράχνες να πέφτουν από τον ουρανό, ωστόσο στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν τεραστίων διαστάσεων ιστό που έχουν πλέξει εκατοντάδες αράχνες για να παγιδεύουν τα θηράματά τους.
Επιστήμονες αναφέρουν ότι το είδος αραχνιδών «parawixia bistriata» είναι γνωστό για τον εξαιρετικά λεπτεπίλεπτο ιστό τους, αδιόρατο στο ανθρώπινο μάτι, ο οποίος δημιουργεί την ψευδαίσθηση των «ιπτάμενων» αραχνών.
Διαβάστε ακόμη
- Ιστορίες από τα άδυτα των ανακτόρων στην Ελλάδα: Ο μυστικός έρωτας του βασιλιά Κωνσταντίνου, η κρυφή ερωτική ζωή του βασιλιά Παύλου
- Μητσοτάκης: Απέναντι στην τρομοκρατία δεν χωρούν ούτε αστερίσκοι, ούτε συμψηφισμοί
- Marfin: Πώς έφτασαν οι αρχές στους υπόπτους 08, 10 και 11 - Το σακίδιο με τα τρία αστέρια και οι διακοπές
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Πέθανε ο ένας από τους δυο σοβαρά εγκαυματίες