Κόσμος|12.01.2019 16:37
Βροχή από αράχνες στη Βραζιλία (vid)
NewsroomΠαραπονιόμαστε κι εμείς στην Ελλάδα επειδή βρέχει ασταμάτητα τις τελευταίες ημέρες αλλά τι να πουν και οι κάτοικοι της πόλης Μίνας Ζεράις στη Βραζιλία, όπου έβρεξε...αράχνες. Ή, σχεδόν.
Στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνονται αράχνες να πέφτουν από τον ουρανό, ωστόσο στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν τεραστίων διαστάσεων ιστό που έχουν πλέξει εκατοντάδες αράχνες για να παγιδεύουν τα θηράματά τους.
Επιστήμονες αναφέρουν ότι το είδος αραχνιδών «parawixia bistriata» είναι γνωστό για τον εξαιρετικά λεπτεπίλεπτο ιστό τους, αδιόρατο στο ανθρώπινο μάτι, ο οποίος δημιουργεί την ψευδαίσθηση των «ιπτάμενων» αραχνών.
Διαβάστε ακόμη
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα