Κόσμος|13.04.2021 17:09
Γαλλία: Πυροβολισμοί και τραυματισμός μιας 10χρονης στο Παρίσι
NewsroomΠανικός προκλήθηκε την Τρίτη 13 Απριλίου σε προάστιο του Παρισιού όταν και έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από αυτούς ένα 10χρονο κορίτσι.
Όπως σημειώνει η «Le Parisien», ένας άνδρας ξεκίνησε να ρίχνει με πυροβόλο όπλο προς ένα αμάξι στο οποίο βρισκόταν το 10χρονο κορίτσι και ο πατέρας της. Η 10χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στην πλάτη και μεταφέρθηκε από τον πατέρα της στο νοσοκομείο.
Το γεγονός έλαβε χώρα στην πόλη Pantin στην περιοχή του Σεν Ντενί, που αποτελεί προάστιο του Παρισιού. Ο δράστης διέφυγε και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.
Διαβάστε επίσης: Παρίσι: Ενας νεκρός και μία τραυματίας από πυροβολισμούς έξω από νοσοκομείο
Διαβάστε ακόμη
- Με το δάχτυλο στη σκανδάλη ο Τραμπ: «Ή θα τελειώσουμε το Ιράν ή θα υπογράψουν συμφωνία»
- Αποκαλύψεις για το τροχαίο στη Ρόδο: Ο 45χρονος είχε το παιδί του στο αυτοκίνητο - «Παραβίασε κόκκινο»
- Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στην Αττική Οδό: Η σύγκρουση με το περιπολικό και η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
- Ιστορική γκάφα ραδιοφωνικού σταθμού στην Αγγλία: «Πέθαναν» τον βασιλιά Κάρολο