Τελεσίγραφο Κρεμλίνου στην Ουκρανία: Θα προστατευτεί η ασφάλεια των Ρωσώφωνων
NewsroomΔραματικές είναι οι εξελίξεις με επίκεντρο την Ουκρανία, στη σκιά μάλιστα της τηλεφωνικής επικοινωνίας Βλαντιμίρ Πούτιν και Τζο Μπάιντεν, ύστερα από την πρωτοβουλία του Αμερικανού προέδρου. Η Μόσχα, πάντως, δεν έχει προβεί σε κάποιο σχολιασμό για το τηλεφώνημα, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του Open TV, Θανάσης Αυγερινός.
Σε ό,τι αφορά το ουκρανικό ζήτημα η Ρωσία επιμένει στη σκληρή γραμμή ότι θα προστατεύσει την ασφάλειά της και τη ζωή των Ρωσόφωνων της Ουκρανίας, ενώ υπάρχουν εισηγήσεις ακόμα και για σκλήρυνση της στάσης της Ρωσίας.
Περιμέτρικά των συνόρων της Ρωσίας έχουν συγκεντρωθεί 40.000 άνδρες και 15.000 οχήματα, σύμφωνα με τον υπουργό εξωτερικών της Ρωσίας, με τους Ουκρανούς να ζητούν τη στήριξη του ΝΑΤΟ.
Διαβάστε επίσης: «Βράζει» η Μόσχα για τις «κολλεγιές» Τουρκίας – Ουκρανίας
- Δεύτερη εφιαλτική νύχτα στο Πόρτο Γερμενό: Ώρες αγωνίας με νέες εκκενώσεις - Μάχη από 500 πυροσβέστες
- Συναγερμός στα Άνω Λιόσια: Τον βρήκαν νεκρό με τραύμα στο κεφάλι μέσα σε αυτοκίνητο
- Τον γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών και την δολοφόνησε μαζί με τη 2χρονη κόρη της - Το χρονικό του τρόμου
- Επιστήμονες προειδοποιούν: Το Ελ Νίνιο φέρνει καρχαρίες και δηλητηριώδη φίδια σε νέες θάλασσες