Κόσμος|16.04.2021 13:03

ΗΠΑ: Τουλάχιστον 8 νεκροί από τους πυροβολισμούς στη FedEx στην Ινδιανάπολη – Νεκρός ο δράστης

Newsroom

Τουλάχιστον 8 άνθρωποι έπεσαν νεκροί έπειτα από πυροβολισμούς που έπεσαν στις εγκαταστάσεις της FedEx στην Ινδιανάπολη, πρωτεύουσα της πολιτείας Ιντιάνα των ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Τα θύματα έχασαν την ζωή τους στις εγκαταστάσεις του ομίλου ταχυμεταφορών κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης, όπου ο ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Τζίνα Κουκ. Αρκετά ακόμα άτομα νοσηλεύονται τραυματισμένα στο νοσοκομείο. Ενα από αυτά είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Κανένας αστυνομικός δεν τραυματίστηκε.

Διαβάστε επίσης: Ιντιανάπολις: Πυροβολισμοί με θύματα στις εγκαταστάσεις της FedEx

Νωρίτερα οι αστυνομικές Αρχές ανέφεραν πως ο φερόμενος ως δράστης αυτοκτόνησε μετά το συμβάν. Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα κίνητρα της πράξης. 

Από την πλευρά του ένας μάρτυρας που είπε ότι εργάζεται στις εγκαταστάσεις δήλωσε στο WISH-TV νωρίτερα ότι είδε έναν άνδρα με όπλο, αφού άκουσε αρκετούς πυροβολισμούς.

T

«Γνωρίζουμε για το τραγικό επεισόδιο με πυροβολισμούς στην εγκατάσταση της FedEx κοντά στο αεροδρόμιο της Ινδιανάπολης», ανέφερε από την πλευρά της η εταιρεία. «Η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και οι σκέψεις μας είναι με όλους εκείνους που επηρεάστηκαν. Εργαζόμαστε για τη συλλογή περισσότερων πληροφοριών και συνεργαζόμαστε με τις αρχές» πρόσθεσε η FedEx.

T

Η αποθήκη της FedEx, όπου σημειώθηκε το επεισόδιο, βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά της Ινδιανάπολης.

T

Ο κόμβος FedEx στην περιοχή απασχολεί περισσότερα από 4.500 μέλη της επιχείρησης και είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κόμβος στο παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας.

Ο αυτοκινητόδρομος I-70 έκλεισε για λίγη ώρα, αλλά πλέον άνοιξε για τις περιφερειακές μετακινήσεις, όμως δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στο Ameriplex Parkway. Το διεθνές αεροδρόμιο της Ινδιανάπολης είναι προσβάσιμο και από τις δύο κατευθύνσεις, σύμφωνα με την Αστυνομία.

θάνατοςΗΠΑπυροβολισμοίΙντιανάπολις