Κόσμος|18.04.2021 16:09
Τουρκία: Ξεκίνησε να μοιράζει πατάτες ο Ερντογάν - Απίστευτες εικόνες
Μαρία ΖαχαράκηΞεκίνησε η διανομή πατάτας στην Τουρκία, όπως είχε προαναγγείλει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Στη χώρα σημειώθηκαν εικόνες συνωστισμού με τους πολίτες να προσπαθούν ακόμα και με σπρωξιές να πάρουν ένα δωρεά σακί με πατάτες.
Αρκετοί πολίτες μάζευαν ακόμα και τις πατάτες που έπεφταν στο έδαφος, ενώ οι υγειονομικοί κανόνες προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού πήγαν περίπατο.
Σημειώνεται πως όπως προανήγγειλε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τις επόμενες ημέρες θα διανεμηθούν και 10 κιλά κρεμμύδια και άλλα 20 κιλά πατάτες ανά πολίτη.
Διαβάστε ακόμη
- Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι διάλογοι που «καίνε» βουλευτές και πρώην υπουργούς - Στα όρια κακουργήματος
- Τι λέει η Καρυστιανού για το κόμμα της: Το όνομα, το βίντεο με την κλεψύδρα και η ιδρυτική διακήρυξη
- Ποιοι εργαζόμενοι δεν κινδυνεύουν από την τεχνητή νοημοσύνη - Τα αλώβητα επαγγέλματα και οι επιλογές των νέων
- Αυτή η μικρή πόλη είχε τον πιο μολυσμένο αέρα του 2025 - «Ακόμα κι η αναπνοή είναι δύσκολη»