Κόσμος|14.01.2019 08:55
Η Xiaomi «ρίχνει» 10 δισ. γουάν σε επενδύσεις στην τεχνητή νοημοσύνη
NewsroomΗ κινεζική εταιρία τεχνολογίας Xiaomi προγραμματίζει να επενδύσει κεφάλαια μεγαλύτερα των 10 δισεκατομμυρίων γουάν στην τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) αλλά και στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) μέσα στην επόμενη πενταετία, σύμφωνα με τον Λέι Τζαν, ιδρυτή και πρόεδρό της.
Η αναπτυξιακή στρατηγική της εταιρίας για το άμεσο μέλλον θα επικεντρωθεί στα έξυπνα κινητά όπως επίσης και στις τεχνολογίες κι εφαρμογές ΑΙ και ΙοΤ, σύμφωνα με τον ίδιο.
Η απόφαση αυτή, πάρθηκε μετά την στρατηγική συνεργασία της Xiaomi με τον κατασκευαστή οικιακών συσκευών TCL.
Διαβάστε ακόμη
- Αξέχαστα Χριστούγεννα: Ανεξίτηλα ιστορικά γεγονότα - Βασιλικές στέψεις, εκτέλεση δικτάτορα, τσουνάμι, τέλος Ψυχρού Πολέμου
- Τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια, τα χρήματα του Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία και η απογοήτευση Τραμπ
- Μακελειό στις ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ στο πανεπιστήμιο Brown - Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες
- Επίσκεψη Μητσοτάκη σε μπλόκο της Τροχαίας στη Σταδίου: Έκανε αλκοτέστ δίπλα στον Χρυσοχοΐδη