Κόσμος|14.01.2019 15:35

Δολοφόνησε 4χρονη επειδή του έριξε χυμό στο Xbox

Newsroom

Ο 19χρονος Johnathan Fair από το Ιλινόις των ΗΠΑ αντιμετωπίζει φυλάκιση ισόβιας κάθειρξης, αφότου δολοφόνησε την 4χρονη κόρη της συντρόφου του επειδή του έριξε χυμό στο Xbox του. 

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 13 Δεκεμβρίου, όταν ο Fair είχε αναλάβει να προσέχει τη μικρή. Σύμφωνα με το Fox News, ο άντρας πήγε τη μικρή στο νοσοκομείο, ισχυριζόμενος πως έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της, στη συνέχεια όμως παραδέχθηκε πως την χτύπησε γιατί έχυσε χυμό στην κονσόλα του.

Όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο, ο 19χρονος κλώτσησε την 4χρονη για να την τιμωρήσει, ενώ την πήγε στο νοσοκομείο όταν το παιδί έχασε τις αισθήσεις του. Οι γιατροί προσπάθησαν να την επαναφέρουν, αλλά είχε υποστεί σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή λίγο αργότερα. 

Πλέον, ο Johnathan Fair είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και το δικαστήριο έχει ορίσει εγγύηση ύψους 5 εκατ. δολαρίων. Μιλώντας στο Associated Press, ο δικηγόρος του 19χρονου εμφανίστηκε βέβαιος πως στο τέλος ο πελάτης του θα αθωωθεί. 

δολοφονίαxbox