Μαϊμουδόσκονη: Το επικίνδυνο ναρκωτικό που «σκοτώνει» τον πόνο (vid)
NewsroomΕίναι ένα ναρκωτικό πολύ οικονομικό και δύσκολο να ανιχνευθεί από την αστυνομία, αλλά εύκολο να διακινηθεί χωρίς να κινήσει υποψίες.
Το νέο ναρκωτικό που κυκλοφορεί στις πιάτσες των ναρκομανών ονομάζεται μαϊμουδόσκονη, στοιχίζει λιγότερο από 10 δολάρια η δόση, και προκαλεί τόσο δυνατές παραισθήσεις που κάνει τους χρήστες να νομίζουν ότι δεν έχουν αίσθηση του πόνου και είναι «υπερήρωες». Έχουν καταγραφεί χρήστες να πέφτουν από ταράτσες πολυκατοικιών και να σκοτώνονται.
Το ναρκωτικό αυτό είχε εμφανιστεί ξανά τη δεκαετία του 1980, αλλά τότε οι αρχές κατάφεραν τεράστιο πλήγμα στους διακινητές και έλεγξαν τις ποσότητες στην αγορά. Ξαναεμφανίστηκε το 2012, στο Μαιάμι, όταν εμφανίστηκε το φαινόμενο των δολοφονιών αστέγων, με φρικτό τρόπο, αφού χρήστες έτρωγαν το πρόσωπο των αστέγων εν ζωή.
Το ναρκωτικό μπορεί να εμποδίσει τους χρήστες από το να αισθάνονται πόνο και τους προκαλεί ψευδαισθήσεις καθιστώντας τους εξαιρετικά απρόβλεπτους. Αυτό που το ξεχωρίζει, ωστόσο, είναι ότι οι παρενέργειες μπορεί να διαρκέσουν για μέρες. Η αστυνομία έχει κληθεί να αντιμετωπίσει περιπτώσεις όπου άτομα έχουν πηδήξει από κτίρια ή έχουν διακόψει την κυκλοφορία οχημάτων σε δρόμους.
Δείτε τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει η βρετανική αστυνομία για το ναρκωτικό.
- Έφτασε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τους αγρότες - Ξεχειλίζει η οργή μετά το φιάσκο με τον ΕΛΓΑ
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: 8 στους 10 στηρίζουν τους αγρότες και καταδικάζουν την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι λένε για Τσίπρα, Καρυστιανού
- Φρίκη στην Αυστρία: Έκαψαν ζωντανό γιο αντιδημάρχου για να του κλέψουν 200.000 δολάρια σε κρυπτονομίσματα
- Αυτό είναι το νέο μυστήριο των Βερμούδων: Τι κρύβει η θάλασσα που «δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στη Γη»