Τον μαχαίρωσε 13 φορές - Της έκανε πρόταση γάμου στο δικαστήριο
NewsroomΑπροσδόκητη τροπή πήρε η δίκη μιας Ρωσίδας γιατί μαχαίρωσε 13 φορές τον φίλο της καθώς το θύμα της επίθεσης, που ακούει στο όνομα Σακούρ, της έκανε πρόταση γάμου μέσα στο δικαστήριο.
Αν και, όπως είπε ο εισαγγελέας της πόλης Νιζνεκάμσκ, ο Σακούρ γλίτωσε τη ζωή του μόνο και μόνο επειδή κατάφερε να διαφύγει, ο νεαρός άνδρας εξέπληξε τους πάντες όταν όχι μόνο έκανε πρόταση γάμου αλλά ζήτησε από τον δικαστή να μη στείλει στη φυλακή τη φίλη του.
Η δράστης υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον Σακούρ, προσθέτοντας ότι ήταν μεθυσμένη κατά τη διάρκεια του περιστατικού, τα αίτια του οποίου δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.
Ο Σακούρ, ο οποίος νοσηλεύτηκε τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο, είπε στους δικαστές ότι σχεδιάζει με τη γυναίκα που τον μαχαίρωσε 13 φορές την ημερομηνία του γάμου τους.
Ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο δικαστής μετέθεσε την ανακοίνωση της απόφασής του σε επόμενη συνεδρίαση.
Ο εισαγγελέας, από την πλευρά του, ζήτησε τη φυλάκιση της φίλης του Σακούρ για έξι χρόνια για την εκ προθέσεως επίθεση που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή του νεαρού Ρώσου.
Να ζήσετε…
- Νεκρές γυναίκες στου Ζωγράφου: «Φουντώνει» το μυστήριο γύρω από τους θανάτους - Τι έδειξε η νεκροψία
- Πέρασε στην αιωνιότητα η τεράστια Μαρινέλλα - Συγκλόνισαν Αλεξίου και Νταλάρας στους επικήδειους
- Πρωτοφανές: Είχαν δεκάδες κοτόπουλα, κατσίκες και ερίφια σε ταράτσα 16ώροφου κτιρίου στους Αμπελόκηπους
- Μοναδικό φαινόμενο: Έρχεται ολική έκλειψη ηλίου - Η μεγαλύτερη που έχει γίνει εδώ και 100 χρόνια