Συνάντηση Μέρκελ - Μπλίνκεν στο Βερολίνο την Τετάρτη
NewsroomΤον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν θα υποδεχτεί την ερχόμενη Τετάρτη η Καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ.
Ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο οποίος θα βρίσκεται στη γερμανική πρωτεύουσα για τη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη, θα συναντηθεί επίσης με τον Γερμανό ομόλογό του Χάικο Μάας.
Τον Ιούλιο η συνάντηση Μέρκελ - Μπάιντεν
Σημειώνεται ότι η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ θα επισκεφθεί τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στις 15 Ιουλίου στην Ουάσινγκτον για να υπογραμμίσουν «τις βαθιές διμερείς σχέσεις» ανάμεσα στις δύο χώρες, όπως είχε ενημερώσει η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι.
«Οι ηγέτες θα συζητήσουν τη δέσμευσή τους στη στενή συνεργασία σε ένα φάσμα κοινών προκλήσεων, περιλαμβανομένων του τερματισμού της πανδημίας της Covid-19, της αντιμετώπισης της απειλής της κλιματικής αλλαγής και της προώθησης της οικονομικής ευημερίας και της διεθνούς ασφάλειας με βάση τις κοινές δημοκρατικές αξίες μας», δήλωσε η Ψάκι.
Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ποινική δίωξη για 2 κακουργήματα στον πιλότο
Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Η οδηγία στο εγχειρίδιο του FBI που «έδειξε» τον δράστη
Ασπρόπυργος: Φωτιά σε βυτιοφόρο με προπάνιο - Εκκένωση της περιοχής
Δολοφονία στα Γλυκά Νερά - Αστυνομικοί: Δεν ήταν έγκλημα πάθους, δεν ήταν θολωμένος
- Οι πιέσεις των κατοίκων φέρνουν το ΤΕΕ στην Κυψέλη για ελέγχους των ρηγματώσεων εξαιτίας του Μετρό
- «Κλειδώνει» ο πρώτος καύσωνας: Πού και πότε θα «χτυπήσουν» σαραντάρια - Τι λέει ο Κολυδάς
- Σοκαριστική ανακάλυψη μητέρας: Βρήκε νεκρή την κόρη της από πυροβολισμούς μέσα στο σπίτι τους - Κατηγορούνται τρεις φίλοι της ανήλικης
- «Επικό» βίντεο από το καστ της Οδύσσειας: «Ραπάρουν» και εξιστορούν τα γεγονότα σε δακτυλικό εξάμετρο