Κόσμος|23.06.2021 22:58

ΗΠΑ: Ο Τζο Μπάιντεν πλήρωσε εν αγνοία του ρωσίδα συνοδό πολυτελείας για τον γιο του

Newsroom

Ρωσίδα ιερόδουλο, η οποία πρόσφερε τις υπηρεσίες της στον γιο του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, φαίνεται να πλήρωσε εν αγνοία του ο πρόεδρος των Η.Π.Α., το 2018. Η συνοδός πολυτελείας φαίνεται να χρέωσε τον Χάντερ Μπάιντεν 25.000 δολάρια, τα οποία έλαβε από τραπεζικό λογαριασμό που ήταν συνδεδεμένος με αυτόν του πατέρα του. Η New York Post έχει στην κατοχή της μηνύματα και αποδείξεις από το laptop του υιού Μπάιντεν, που αποκαλύπτουν ότι, τον Μάιο του 2018, στο Λος Άντζελες, ο Χάντερ νοίκιασε δωμάτιο στο εμβληματικό ξενοδοχείο Chateau Marmont, όπου και κάλεσε την ιερόδουλη να περάσει μαζί του τις νύχτες.

Από τα στοιχεία προκύπτει ότι ο γενναιόδωρος Χάντερ, που είναι δικηγόρος και επιχειρηματίας και έχει υπάρξει, στο παρελθόν, εθισμένος στο αλκοόλ και την κοκαΐνη, πλήρωσε την συνοδό πολυτελείας με 25.000 δολάρια τα οποία, όμως, μεταφέρθηκαν από διάφορους τραπεζικούς λογαριασμούς, οι οποίοι συνδέονταν και με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Η συνοδός, με το όνομα «Yanna» εργαζόταν στο πρακτορείο «Emerald Fantasy Girls» ενώ, η αρχική οφειλή του Χάντερ Μπάιντεν προς αυτήν ήταν 8.000 δολάρια. Σύμφωνα με τη New York Post, όμως, στον λογαριασμό της μεταφέρθηκε κάτι παραπάνω από το τριπλάσιο ποσό. Ο «Πρώτος Γιος» των Η.Π.Α., ο οποίος είχε σκοπό να πάρει πίσω επιπλέον χρήματα, σύντομα ειδοποιήθηκε από πρώην πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών με το όνομα «Robert Savage III» ο οποίος και τού δήλωσε την ανησυχία του για έναν τραπεζικό λογαριασμό που σχετιζόταν με το όνομα «Celtic» - κωδικό όνομα του Τζο Μπάιντεν κατά την περίοδο που ήταν αντιπρόεδρος της χώρας.

Την 24η Μαΐου του 18, μετά από συνεχόμενες βραδιές πάρτι στο Chateau Marmont, ο Χάντερ προσπάθησε να πληρώσει τη Yanna, αλλά οι κάρτες του ήταν ανενεργές. Πιστεύοντας ότι οι συναλλαγές είχαν αποτύχει, δοκίμασε και άλλες τραπεζικές κάρτες που συνδέονταν με τον λογαριασμό του και, κάπως έτσι, σε διάστημα μίας ώρας, μεταφέρθηκαν στον λογαριασμό της δεύτερης 25.000 δολάρια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Post, η Yanna έστειλε μήνυμα στον Χάντερ, όπου αναφέρει: «Υπάρχουν πολλαπλές συναλλαγές στον λογαριασμό μου. Χθες το βράδυ 8.000 δολάρια, λίγο αργότερα άλλες 8.000 δολάρια και, στη συνέχεια 3.500 δολάρια. Είμαι χαρούμενη που βλέπω τόσα χρήματα στο λογαριασμό μου. Μην ανησυχείς, μπορώ να σού επιστρέψω τα υπόλοιπα». Ο γιος Μπάιντεν απαντάει, μερικές ώρες αργότερα, «Σε παρακαλώ να τα στείλεις πίσω».

Όλες οι ειδήσεις

Μονή Πετράκη: 10 οι τραυματίες από την επίθεση - Ιερέας υπό καθαίρεση ο δράστης

Μάσκες - απαγόρευση κυκλοφορίας: Όλες οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά

Ζάεφ για το tweet του: Κάποιες φορές γίνονται λάθη – Δεν είναι λόγος να παγώσει η συμφωνία

Δολοφονία - Ζάκυνθος: Παραδόθηκε στις Αρχές ο εφοπλιστής που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση

Έπαθαν, αλλά δεν έμαθαν από το Μάτι: Στοίβες τα ξερόκλαδα-εστίες πυρκαγιάς στη Λεωφόρο Μαραθώνος

ΗΠΑΤζο ΜπάιντενιερόδουληΧάντερ Μπάιντεν