Κόσμος|06.07.2021 12:21

Κίνα: Σκύλοι απορρίφθηκαν από ακαδημία της αστυνομίας επειδή δεν δαγκώνουν - Ψάχνουν νέα στέγη

Newsroom

Οι εξετάσεις για την είσοδο στην ακαδημία της αστυνομίας της Κίνας είναι ιδιαίτερα απαιτητικές όχι μόνο για τους ανθρώπους αλλά και για τους σκύλους.

Συνολικά 54 σκυλιά απορρίφθηκαν από το πρόγραμμα εκπαίδευσης, επειδή είναι πολύ ήπιοι χαρακτήρες και κρίθηκε πως δεν θα κάνουν ποτέ καριέρα αστυνομικού σκύλου...

Με άλλα λόγια πρόκειται για σκυλιά που έχουν συνεσταλμένες ή εσωστρεφείς προσωπικότητες, δεν είναι υπάκουα στις εντολές των εκπαιδευτών ή έχουν αδυναμίες στη σωματική διάπλαση και κυρίως αρνούνται να δαγκώσουν κατά το πρώτο στάδιο της εκπαίδευσης.

Η Σχολή Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο στην επαρχία Λιαονίνγκ της Κίνας ανακοίνωσε πως οι ράτσες των σκύλων είναι κυρίως γερμανικοί ποιμενικοί, υβριδικοί ολλανδικοί ποιμενικοί και βελγικοί ποιμενικοί.

Την Τετάρτη 7 Ιουλίου οι 54 σκύλοι θα παρουσιαστούν σε ειδική δημοπρασία με σκοπό να αποκτήσουν στέγη.

Η τιμή εκκίνησης για κάθε σκύλο είναι 30 δολάρια. Οι προσφορές θα αυξάνονται κατά 7,7 δολάρια μέχρι τη λήξη της δημοπρασίας.

Η Σχολή διευκρινίζει ότι οι αγοραστές πρέπει να υπογράψουν μια συμφωνία για να ακολουθήσουν τους κυβερνητικούς κανονισμούς για τη σωστή φροντίδα των σκύλων, τους οποίους οι νέοι ιδιοκτήτες απαγορεύεται να μεταπωλήσουν ή να χαρίσουν σε άλλο ιδιοκτήτη με τους παραβάτες να αντιμετωπίζουν αυστηρές ποινές.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Τι είπε ο Βασίλης Κικίλιας για χρήση μάσκας και τοπικά lockdown

Πελώνη: Οι ανεμβολίαστοι θα έχουν περιορισμούς – Προέχει η προστασία της δημόσιας υγείας

Μετάλλαξη Δέλτα: Τι είπε ο Σύψας για τρόπο μετάδοσης και ενδεχόμενο lockdown

Συντάξεις: Με διπλό τρόπο υπολογισμού οι επικουρικές για τους 30άρηδες – Παραδείγματα

Ισπανία: Σοκ από τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου 27χρονου – Καταγγελίες για ομοφοβικό έγκλημα

σκύλοιΚίνααστυνομία