Κόσμος|18.07.2021 11:00

ΗΠΑ: Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς σε στάδιο μπέιζμπολ

Newsroom

Στην Ουάσινγκτον, τρεις άνθρωποι χτυπήθηκαν από πυρά έξω από στάδιο μπέιζμπολ το βράδυ του Σαββάτου, 17 Ιουλίου. Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας που γινόταν εκείνη την ώρα και να εκκενωθεί το γήπεδο.

Αρχικά η εκτίμηση των αρχών έκανε λόγο για τέσσερις τραυματίες, αλλά τελικά ο αριθμός ήταν τρεις, εκ των οποίων οι δύο βρίσκονταν σε όχημα που εμπλέκονταν στη συμπλοκή ενώ η τρίτη ήταν μία γυναίκα που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο έξω από το γήπεδο, σύμφωνα με τον αναπληρωτή επικεφαλής της αστυνομίας της Ουάσινγκτον, Άσαν Μπένεντικτ.

«Οι άνθρωποι που παρακολουθούσαν τον αγώνα στο εσωτερικό του σταδίου σε καμία στιγμή κατά τη διάρκεια του περιστατικού δεν διέτρεξαν κίνδυνο. Δεν ήταν ένα περιστατικό με κάποιον ένοπλο εν δράσει. Όλα έγιναν έξω από το γήπεδο», είπε ο Μπένεντικτ σε δημοσιογράφους. Οι θεατές της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων Ουάσινγκτον Νάσιοναλς και Σαν Ντιέγκο Πάντρες άκουσαν τους πυροβολισμούς, με τον αγώνα να διακόπτεται άμεσα. Δύο δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου ανέφεραν ότι άκουσαν δέκα πυροβολισμούς.

Όλες οι ειδήσεις

Φολέγανδρος: Τι λέει η γυναίκα που είδε τον 30χρονο και ενημέρωσε την αστυνομία

Πανελλήνιες 2021: Οι «παγίδες» της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής και τα 5 σημεία προσοχής

Φολέγανδρος: Το χρονικό της τραγωδίας με θύμα ξανά νεκρή γυναίκα - Εγκληματική ενέργεια βλέπουν οι Αρχές

Μύκονος: Το παρασκήνιο της απόφασης για τα μέτρα lockdown - Στα «κάγκελα» οι επιχειρηματίες

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί: Χωρίς ασφάλιση οι ανεμβολίαστοι - Ποιοι εργαζόμενοι ακολουθούν

πυροβολισμοίΟυάσινγκτονμπείζμπολΗΠΑ