Συρία: 'Εκρηξη σε γειτονιά της Δαμασκού
NewsroomΜια έκρηξη ακούστηκε σήμερα σε γειτονιά νοτίως της Δαμασκού, μετέδωσαν το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA και η συριακή τηλεόραση.
Σύμφωνα με το SANA, η έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή Μουτάλκ, νοτίως της συριακής πρωτεύουσας, και οι αρχικές αναφορές κάνουν λόγο για «τρομοκρατική επίθεση».
Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι υπάρχουν τραυματίες, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία έχει σκοτώσει μισό εκατομμύριο ανθρώπους, έχει αναγκάσει περισσότερο από τον μισό πληθυσμό που ήταν στη χώρα πριν από τον πόλεμο να εγκαταλείψει τις εστίες του, ενώ παγκόσμιες και περιφερειακές δυνάμεις έχουν εμπλακεί στη σύγκρουση με κάποιον τρόπο.
Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-'Ασαντ, του οποίου οι δυνάμεις έχουν ανακτήσει το μεγαλύτερο μέρος της Συρίας με τη ρωσική και την ιρανική υποστήριξη, διατηρεί τον θώκο του καθ 'όλη τη διάρκεια του πολέμου και θεωρείται ευρέως ότι είναι απρόθυμος να παραδώσει την εξουσία μετά την λήξη του.
- «Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
- Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
- Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
- Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη