Τουρκία: Πάνω από 60 οι νεκροί από τις πλημμύρες
NewsroomΤουλάχιστον 62 είναι οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες που σάρωσαν πολλές πόλεις στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσαν απόψε οι αρχές της χώρας. Παράλληλα συνεχίζονται επιχειρήσεις για τον εντοπισμό και τη διάσωση αγνοουμένων.
Οι πλημμύρες προκάλεσαν χάος σε βόρειες επαρχίες τη στιγμή που οι αρχές ανακοίνωναν ότι οι πυρκαγιές είχαν τεθεί υπό έλεγχο αφού μαίνονταν επί δύο εβδομάδες στις νότιες παραλιακές περιοχές.
Πενήντα δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις πλημμύρες στην επαρχία Κασταμονή, άλλοι εννέα στη Σινώπη και ένας στην Μπαρτίν, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων (AFAD).
Αφγανιστάν: Συγκρούσεις με τραυματίες στην Καμπούλ - Αναλαμβάνουν την εξουσία οι Ταλιμπάν
Σεισμός στην Αϊτή: Στους 724 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών
Φωτιά - Επόμενη μέρα: Πώς πρέπει να γίνουν οι αναδασώσεις - Μέχρι πότε πρέπει να δράσουμε
- Veriko Tchumburidze στο ethnos.gr: «Ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά την πλούσια παράδοση της Κρήτης»
- Σοκ στη Φενέρμπαχτσε: Κατέρρευσε στο γήπεδο ο Ακτούρκογλου από σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι
- Φρίκη στην Κέρκυρα: Πέρασε με το αυτοκίνητο πάνω από σκύλο και τον άφησε να πεθάνει στον δρόμο - Σκληρές εικόνες
- Ασυνήθιστο φαινόμενο στην Ηγουμενίτσα: Λιμνούλα έγινε ροζ - Τα πιθανά αίτια