Κόσμος|14.09.2021 10:57

Πέθανε από κορονοϊό 4χρονη κόρη αντιεμβολιάστριας στο Τέξας

Newsroom

Ύστερα από επιπλοκές του κορονοϊού, ένα 4χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του στο Τέξας. Η μητέρα του κοριτσιού είχε ταχθεί ανοιχτά κατά του εμβολιασμού.

Η μικρή Kali έχασε τη ζωή της στον ύπνο της μόλις πέντε ώρες από τη στιγμή που εμφάνισε πυρετό. Η μητέρα της, Karra Harwood μίλησε στη Houston Chronicle. «Η Kali ήταν εντελώς καλά και μετά έφυγε. Την πήρε τόσο γρήγορα», είπε.

Δηλώνοντας μετανιωμένη για το γεγονός ότι η ίδια τάχθηκε ανοιχτά κατά του εμβολίου ενάντια στον κορονοϊό, η μητέρα της 4χρονης εξήγησε ότι, μόλις την προηγούμενη ημέρα, η ίδια και ο σύντροφός της βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και μπήκαν σε καραντίνα. «Ήμουν ένας από τους αντιεμβολιαστές, ήμουν εναντίον τους. Τώρα εύχομαι να μην ήμουν ποτέ», παραδέχτηκε η ίδια.

T

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Johns Hopkins University, στην πολιτεία του Τέξας, το ποσοστό των εμβολιασμένων πολιτών ξεπερνάει οριακά το 50%.

Η Kali ήταν το πρώτο παιδί που πέθανε από κορονοϊό στην κομητεία Galveston στη διάρκεια της πανδημίας, η οποία έχει καταγράψει σχεδόν 50.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και περισσότερους από 470 θανάτους, όπως προκύπτει από τα στοιχεία.

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά στην Κερατέα - Κοντά σε σπίτια η πυρκαγιά

«Ημουν με τα γελάδια»: O Ντάλτον - κτηνοτρόφος στο OPEN για τον διάλογο με Μητσοτάκη

ΕΝΦΙΑ: Έρχεται ανατροπή - Τι είναι στο τραπέζι και πώς θα υπολογίζεται

Ραντεβού για εμβόλιο στο emvolio.gov.gr - Άνοιξε η πλατφόρμα για 285.000 για τρίτη δόση

Νέα Μέτρα – Εστίαση: Με αρνητικό rapid test ανήλικοι 12 – 17 ετών σε κλειστούς χώρους

ΤέξαςαντιεμβολιαστέςΗΠΑΚορονοϊόςθάνατος