Κόσμος|30.10.2018 17:28

Λονδίνο: Άγρια συμπλοκή για ένα... τσιγάρο

Newsroom

Η επίθεση καταγράφηκε το πρωί της Τρίτης (30/10), με τους περαστικούς να προσπαθούν να ακινητοποιήσουν τον δράστη ρίχνοντάς τον στο έδαφος μέχρι να επέμβουν οι Αρχές. Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, η ζωή ων δυο θυμάτων βρίσκεται εκτός κινδύνου με τον έναν να έχει τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι, ενώ ο άλλος απλά γρονθοκοπήθηκε.

Σύμφωνα με μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο ο 26χρονος πλησίασε έναν άνδρα και του ζήτησε αν έχει ένα τσιγάρο, με τον δεύτερο να του απαντά «όχι». Ακούγοντας την αρνητική απάντηση ο δράστης έβγαλε το σφυρί και άρχισε να τον χτυπά, ενώ στο σημείο δημιουργήθηκε πανικός.

«Αξιωματικοί κλήθηκαν στον σταθμό Στράτφορντ στο Ανατολικό Λονδίνο έπειτα από αναφορές ότι δύο άνδρες δέχθηκαν επίθεση από έναν άνδρα στην αίθουσα του σταθμού. Οι αστυνομικοί έσπευσαν αμέσως στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψη ενός 26χρονου από το Ανατολικό Χαμ που είναι ύποπτος για σωματική βλάβη, επίθεση και κατοχή επιθετικού όπλου. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης εντοπίστηκε ένα σφυρί.

Και τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα που δεν θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους. Το πρώτο θύμα φέρει ένα επιφανειακό σχίσιμο στο κεφάλι καθώς και κάταγμα στον ώμο. Το δεύτερο θύμα φέρει μικρής έκτασης μώλωπες. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη ώστε να γίνει κατανοητό το τι ακριβώς συνέβη τις στιγμές που οι δύο άνδρες δέχθηκαν την επίθεση», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στην εφημερίδα «Sun».

Λονδίνο