Κόσμος|21.09.2021 10:54

Κροατία: Γυναίκα βρέθηκε τραυματισμένη σε βράχια - Δεν ξέρει ποια είναι ούτε πώς κατέληξε εκεί

Newsroom

Μυστήριο επικρατεί στην Κροατία μετά τον εντοπισμό μιας γυναίκας σε ένα απομακρυσμένο μέρος ενός νησιού. Η ίδια δεν θυμάται ποια είναι ή πώς κατέληξε εκεί.

Οι λεπτομέρειες για τον εντοπισμό της

Η γυναίκα, που υπολογίζεται ότι είναι γύρω στα 60 έτη, έλαβε ιατρική βοήθεια την οποία είχε ανάγκη αφού βρέθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου στο νησί Κρκ στη βόρεια Κροατία, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οι τοπικές Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία της, σημειώνοντας πως είναι μεσαίου αναστήματος και ύψους περίπου 1,65 μ., με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους και μπλε μάτια.

Στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση

«Μιλάει αγγλικά, αλλά δεν θυμάται την ταυτότητά της», ανέφερε η αστυνομία. «Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο και είναι σε σταθερή κατάσταση».

T

Δεν είναι λίγα τα άτομα που έχουν ανταποκριθεί στην έκκληση της αστυνομίας για παροχή πληροφοριών, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποια άκρη. Τη γυναίκα εντόπισε ένας άνδρας που επέβαινε σε βάρκα και ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές.

Οι άνθρωποι που την προσέγγισαν είναι μέλη της ορεινής υπηρεσίας διάσωσης της Κροατίας (HGSS). Εκείνη έφερε ελαφρά τραύματα και είχε επίσης μερικές γρατζουνιές ενώ ήταν εξαιρετικά αφυδατωμένη και αδυνατισμένη. Με δυσκολία κατάφερε να πιει λίγες γουλιές νερό.

Οι ντόπιοι ανέφεραν πως η περιοχή που εντοπίστηκε η γυναίκα ήταν πολύ βραχώδης και ουσιαστικά απρόσιτη από τη θάλασσα ή με τα πόδια ενώ εκεί πολλές φορές εμφανίζονται αρκούδες και αγριογούρουνα.

Το Κρκ είναι το μεγαλύτερο νησί της Κροατίας στην Αδριατική και ένα δημοφιλές σημείο με πολλούς επισκέπτες.

Όλες οι ειδήσεις

Κλιμακώνει την ένταση η Άγκυρα: Διπλωματική αντεπίθεση της Αθήνας

Φωτιά στη Νέα Μάκρη: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες – Ισχυρές ενδείξεις εμπρησμού

ΣΥΡΙΖΑ: Από το επιτελικό στο αποτελεσματικό δημοκρατικό κράτος

ΗΠΑ: Ο κορονοϊός σκότωσε περισσότερους Αμερικανούς από την ισπανική γρίπη

Κροατίατραυματισμόςγυναίκα