Νεκρός έφηβος από πυροβολισμούς την ώρα που περίμενε το σχολικό λεωφορείο
NewsroomΔύο έφηβοι δέχτηκαν πυρά και ένας από αυτούς σκοτώθηκε ενώ περίμεναν το σχολικό λεωφορείο, σήμερα το πρωί, σε μια γειτονιά του Λούιβιλ, στο Κεντάκι των ΗΠΑ. Τα παιδιά περίμεναν σε μια στάση της συνοικίας Ράσελ γύρω στις 6.30 το πρωί, τοπική ώρα, όταν κάποιος από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο άνοιξε πυρ εναντίον τους.
Ένα αγόρι σκοτώθηκε ενώ ένα άλλο νοσηλεύεται, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του. Τις πρώτες βοήθειες έλαβε και ένα κορίτσι, που όμως δεν τραυματίστηκε από τα πυρά.
Οι αρχές εξετάζουν τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή και ζήτησαν από όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία, ώστε να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο υπαίτιος.
Ρόδος: Σκότωσαν 30χρονη γυναίκα στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης
Κορονοϊός: Τι αποφάσισε η επιτροπή για τους αθλητικούς χώρους και τους ανεμβολίαστους εφήβους
- Πώς θα τελειώσει ο πόλεμος; Τα τρία σενάρια και το ασύμμετρο πλεονέκτημα της Τεχεράνης
- Τσαγκαράκης: 190.000 ευρώ και μόλις 7 γνήσια έργα ανάμεσα σε εκατοντάδες πλαστά - Χειροπέδες και σε υπάλληλό του
- Χαλκιδική: «Μάλλον είναι η κόρη μου η Φωτεινή» λέει πατέρας για το πτώμα σε βαλίτσα
- Τι θα φάμε σήμερα; 7 πανεύκολες και πεντανόστιμες ιδέες από το TikTok - Bonus, το γλυκό του λεπτού!