Κόσμος|25.09.2021 11:07
ΠΟΕ: Σχεδιάζει να θέσει εκ νέου θέμα για τον τρόπο λειτουργίας του Iδρύματος «Παναγία Σουμελά»
NewsroomΝα ανακινήσει θέμα για τον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης του Πανελλήνιου Ιδρύματος «Παναγία Σουμελά» και κατά συνέπεια της Iεράς Mονής του Βερμίου, ετοιμάζεται η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας.
Μάλιστα, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ανακοινώσεις για τον τρόπο που θα κινηθεί η ΠΟΕ σχετικά με αυτό το ζήτημα να γίνουν την Κυριακή 3 Οκτωβρίου.
Διαβάστε περισσότερα στο pontosnews.gr
Διαβάστε ακόμη
- Τι θα γίνει με τις ενεργειακές συμφωνίες στην Ελλάδα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ
- Εικοσιτετράωρη απεργία στα ΚΤΕΛ στις 5 Νοεμβρίου - «Παγωμένοι» μισθοί από το 2009 και αδιέξοδο στις συλλογικές συμβάσεις
- Το «βαθύ λαρύγγι» στην υπόθεση Κίμπερλι, οι δύο Ρουμάνοι υπουργοί με Έλληνα επιχειρηματία και το deal για τα Goody's
- Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Το διπλό μήνυμα Μητσοτάκη και η δύσκολη συζήτηση για την ενεργειακή κρίση - Ποια άλλα θέματα είναι στο «μενού»