Κόσμος|26.09.2021 17:00

Εκλογές Γερμανία: Απίστευτη γκάφα από τον Λάσετ - Η κάμερα έδειξε τι ψήφισε

Newsroom

Σε ακόμα μία γκάφα υπέπεσε ο υποψήφιος Καγκελάριος με τους Χριστιανοδημοκράτες Άρμιν Λάσετ, αυτή τη φορά την ημέρα των εκλογών στη Γερμανία. Συγκεκριμένα, δίπλωσε με λάθος τρόπο το ψηφοδέλτιό του και έτσι οι κάμερες που βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο κατέγραψαν την ψήφο του.

Σύμφωνα με τους γερμανικούς κανόνες για τις εκλογές, οι ψηφοφόροι πρέπει να διατηρούν κρυφή την επιλογή τους μέχρι τη στιγμή που θα φύγουν από το εκλογικό κέντρο. Ωστόσο, ο επίτροπος εκλογών δήλωσε ότι δεν θα ακυρωθεί η ψήφος του.  Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν αρνητικά το λάθος του επικεφαλής του CDU. 

Για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λάσετ έδωσε και τις δύο ψήφους που δικαιούται στους Χριστιανοδημοκράτες (CDU).

Φαίνεται ότι οι κάμερες προκαλούν αμηχανία στον υποψήφιο διάδοχο της Άνγκελα Μέρκελ. Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε ο τηλεοπτικός φακός τον είχε καταγράψει τον Λάσετ να γελά, ενώ από τα φυσικά φαινόμενα είχαν χάσει τη ζωή τους 141 άτομα. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα ξεκίνησε ο κατηφορος του CDU στις δημοσκοπήσεις.

T

Όλες οι ειδήσεις

Πανελλήνιες: ΕΒΕ και νέοι συντελεστές βαθμολογίας αλλάζουν τα δεδομένα για τους μαθητές Γ΄Λυκείου

Κορονοϊός: Στο μικροσκόπιο η έξαρση κρουσμάτων στη Βόρεια Ελλάδα – Πιέζονται τα νοσοκομεία

Ανατιμήσεις: Πόσο αυξήθηκε η τιμή στο σουβλάκι – Τα δεδομένα για την εστίαση

Εκλογές Γερμανία: Το ιδανικό και το απευκταίο σενάριο κυβέρνησης για την Ελλάδα

Κορονοϊός – Βασίλης Λεβέντης: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του – Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν

εκλογές ΓερμανίαΑρμιν ΛάσετΓερμανία