Κόσμος|27.09.2021 15:31

Μακρόν: Νεαρός πέταξε αυγό στον πρόεδρο της Γαλλίας και συνελήφθη

Newsroom

Με ρίψη αυγού επιτέθηκε νεαρός άνδρας στον Εμανουέλ Μακρόν κατά τη διάρκεια της παρουσίας του γάλλου προέδρου στην έκθεση εστίασης και τουρισμού Eurexpo που είναι σε εξέλιξη.

Το αυγό χτύπησε στο μάγουλο τον πρόεδρο της Γαλλίας και αμέσως η προσωπική του φρουρά τέθηκε σε συναγερμό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός συνελήφθη και ότι Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε να συναντηθεί μαζί του για να συζητήσουν. 

T

Στο βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, ο Μακρόν φαίνεται να περπατά και να μιλά με τον κόσμο στην έκθεση, όταν ξαφνικά το αυγό τον χτυπά στο πρόσωπο, χωρίς όμως να σπάει. Ο Μακρόν γυρίζει για να διαπιστώσει τι συμβαίνει, με τους άνδρες ασφαλείας του να κλείνουν τον κύκλο γύρω του για να τον προστατεύσουν. 

Στη συνέχεια, η κάμερα γυρίζει και δείχνει δύο άντρες να έχουν συλλάβει έναν άντρα νεαρής ηλικίας, και να τον κρατούν με τα χέρια πίσω από την πλάτη του.

Σημειώνεται ότι στις 8 Ιουνίου ο Εμανουέλ Μακρόν είχε δεχθεί χαστούκι στο Ντρον. Τότε ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη καταδικάστηκε αρχικά σε 18 μήνες φυλάκιση, αν και τελικά η ποινή μειώθηκε στους 4 μήνες ποινής.

Όλες οι ειδήσεις

Σεισμός Κρήτη: Ανησυχία για μετασεισμούς και ζημιές σε σπίτια - Ένας νεκρός και 9 τραυματίες

Δήμαρχος Βιάννου στο ethnos.gr: Ο ισχυρότερος σεισμός των τελευταίων 50 ετών, πιο δυνατός από το ΄99 στην Αθήνα

Σεισμός Κρήτη: Συγκλονιστικό βίντεο – Η στιγμή που οι διασώστες φτάνουν στο σημείο του εγκλωβισμένου εργάτη

Γλυκά Νερά: Αποσύρει το αίτημα για συνεπιμέλεια της Λυδίας η οικογένεια του πιλότου

Κατερίνη: 18χρονος έκανε σεξ με 12χρονη και του επιβλήθηκε… επίπληξη

ΓαλλίαΕμανουέλ Μακρόνεστίαση