Κόσμος|01.10.2021 14:44

Παρίσι: Μπήκαν ληστές στο πολυτελές ξενοδοχείο που μένει ο Λιονέλ Μέσι

Newsroom

Στο στόχαστρο ληστών μπήκε το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που μένει ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι. Σύμφωνα με τη γερμανική Bild, ειδικότερα, οι δράστες απέσπασαν από το ξενοδοχείο «Royal Monceau de Paris» χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα από τέσσερα συνολικά δωμάτια του ξενοδοχείου.

Τι κατέγραψαν οι κάμερες

Οι κινήσεις όμως των διαρρηκτών καταγράφηκαν από τις κάμερες. Θυμίζοντας κινηματογραφική ταινία, δύο διαρρήκτες μπήκαν στο κτίριο από την οροφή του ξενοδοχείου. Στη συνέχεια παραβίασαν μία κλειδωμένη μπαλκονόπορτα στον έκτο όροφο - μόλις έναν όροφο πάνω από το δωμάτιο όπου μένει ο Μέσι.

Ένοικος του ξενοδοχείου κατήγγειλε τα μέτρα ασφαλείας και δήλωσε πως της έκλεψαν ένα κολιέ, αξίας 3.500 ευρώ, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αξίας, σχεδόν 600 ευρώ και περίπου 2.300 ευρώ σε μετρητά. Είπε χαρακτηριστικά στη Sun: «Αν πληρώνεις μία περιουσία για ένα κομψό και ασφαλές ξενοδοχείο και μπορεί να εισβάλει κάποιος στο δωμάτιό σου, αυτό είναι πολύ ανησυχητικό...Η αστυνομία μας ενημέρωσε ότι, από τις κάμερες παρακολούθησης, εντόπισε δύο άνδρες με μια τσάντα στην οροφή του ξενοδοχείου, αλλά δεν μπορεί να τους αναγνωρίσει».

Η σουίτα της οικογένειας Μέσι διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, σαλόνι, τραπεζαρία, τρία μπάνια, ιδιωτικό γυμναστήριο και... επτά τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας. O Μέσι και η οικογένειά του έχουν στη διάθεσή τους επί 24 ώρες έναν σοφέρ για να τους μεταφέρει όπου επιθυμούν κι ένα σεφ για να τους μαγειρεύει.

Όλες οι ειδήσεις

Τουρκικός εκνευρισμός με φόντο την ελληνογαλλική συμφωνία – Πυρά από ΥΠΕΞ, υπερπτήσεις, αλλά και επανέναρξη διερευνητικών

Υγειονομική βόμβα στο Αττικό νοσοκομείο: Σορός γυναίκας είναι στο νεκροτομείο 4 μήνες γιατί αρνούνται να την παραλάβουν

Άνευ προηγουμένου επίθεση Κεραμέως σε εκπαιδευτικούς: Σε λίγο θα απεργήσουν και για τη… θεωρία του Δαρβίνου!

Επίθεση με βιτριόλι - Δικηγόρος βασικού μάρτυρα: Η 36χρονη ζητούσε να παρακολουθεί την Ιωάννα

ληστέςΠαρίσιΛιονέλ ΜέσιΠαρί Σεν Ζερμένξενοδοχείο