Κόσμος|24.01.2019 19:33
Ερντογάν: Αδύνατον για την Τουρκία να εγκρίνει τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα
Newsroom«Είναι αδύνατον για την Τουρκία να εγκρίνει τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι ο λαός της Βενεζουέλας θα συνεχίσει να στηρίζει τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο.
Μιλώντας σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Μαλτέζο ομόλογό του στην Άγκυρα, ο Ερντογάν δήλωσε σοκαρισμένος από τα σχόλια του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τη λατινοαμερικανική χώρα, σημειώνοντας ότι είναι αναγκαίο οι δημοκρατίες να σέβονται τα εκλογικά αποτελέσματα.
Νωρίτερα το πρωί, ο Ερντογάν τηλεφώνησε στον Μαδούρο, την αποχώρηση του οποίου από την εξουσία ζητούν η αντιπολίτευση και η Ουάσινγκτον, για να του εκφράσει την υποστήριξή του.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
- Έγραψε ιστορία η αποστολή Artemis II: Οδικός χάρτης του πιο φιλόδοξου σχεδίου της NASA και τι προοπτικές «ανοίγει»
- Δημήτρης Μελάς στο OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Υπήρχαν βουλευτές οι οποίοι ήταν πιεστικοί για τα αιτήματά τους
- Νέα «τορπίλη» Τραμπ προς Ιράν: «Μπορούμε να το τσακίσουμε μέσα σε μια νύχτα - Αυτή ίσως να είναι η αυριανή»
- Fuel Pass 2026: Ανατροπή στον τρόπο υποβολής των αιτήσεων μετά το «μαύρο» - Τι ισχύει πια με το ΑΦΜ