Κόσμος|11.10.2021 09:43

Η ανατριχιαστική στιγμή που το σκηνικό του θεάτρου Μπολσόι συνθλίβει ηθοποιό

Newsroom

Σοκ προκαλούν τα πλάνα που δείχνουν τη στιγμή που ένας ηθοποιός του θρυλικού ρωσικού θεάτρου Μπολσόι έχασε τη ζωή του επί σκηνής την ώρα της παράστασης.

Βίντεο σοκ από το δυστύχημα

Το βίντεο δείχνει το τεράστιο σκηνικό να κατεβαίνει πίσω από τους ηθοποιούς κατά τη διάρκεια μιας αλλαγής σκηνής, αλλά ο Γεβγένι Κουλές, 37 ετών, με κάποιο τρόπο παγιδεύτηκε κάτω από τα σκηνικά που τον συνέθλιψαν μέχρι θανάτου. Ένας άντρας φωνάζει ενώ η ορχήστρα συνεχίζει να παίζει, πριν η μουσική σταματήσει απότομα και το καστ ξεσπάσει σε ουρλιαχτά στη θέα του συμβάντος.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια μιας αλλαγής σκηνής σε μια παράσταση του Sadko, μιας όπερας του 19ου αιώνα από τον Ρώσο συνθέτη Νικολάι Ρίμσκι-Κορσάκοφ.

Εκπρόσωποι του θεάτρου είπαν ο Κουλές, ο οποίος ήταν στο θέατρο από το 2002, πέθανε επί τόπου στο σημείο ενώ το κοινό απομακρύνθηκε άμεσα από την αίθουσα. Η θεατρική εταιρεία Μπολσόι ανέφερε στο πρακτορείο Interfax ότι ο Κουλές υπέστη σοβαρά τραύματα στο ατύχημα στο οποίο συνεθλίβη κάτω από το σκηνικό και πέθανε πριν φτάσει ασθενοφόρο.

Πιστεύεται ότι ο ηθοποιός κινήθηκε σε λάθος κατεύθυνση κατά τη διάρκεια μιας αλλαγής σκηνής καθώς το σκηνικό ήταν χαμηλωμένο και στη συνέχεια παγιδεύτηκε από κάτω. Το κοινό κλήθηκε αμέσως να φύγει από την αίθουσα.

Όλες οι ειδήσεις

Κακοκαιρία Αθηνά – Live χάρτης: Η Εύβοια μετράει πληγές – Πού θα χτυπήσουν καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Αθήνα: Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς – Προσπάθησε να εμβολίσει αστυνομικούς

Το «φλερτ» της κυβέρνησης με το κέντρο και το αντι- ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο

Κορονοϊός: Αγωνία για τη Βόρεια Ελλάδα μετά την απελευθέρωση από τα μέτρα – Ανησυχία για τις παρελάσεις

Κορονοϊός: Εξελίχθηκε πριν μια 10ετία στο σώμα κινέζου εργάτη ορυχείου; Νέα ανατρεπτική θεωρία

ΜόσχαθάνατοςηθοποιόςΡωσίαΜπολσόι