ΗΠΑ: Έπεσε αεροσκάφος στην Καλιφόρνια - Δύο κτίρια πήραν φωτιά
NewsroomΤουλάχιστον δυο τραυματίες -όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες- από την πτώση μικρού αεροσκάφους στην Καλιφόρνια, που έγινε στις 12:15 τοπική ώρα, ενώ τουλάχιστον δύο κτίρια έχουν παραδοθεί στις φλόγες και πυκνοί καπνοί υψώθηκαν στην περιοχή.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα, ενώ πραγματοποιήθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικές λεωφόρους της περιοχής.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα το αεροσκάφος συνετρίβη σε μια γειτονιά στα προάστια του Σαν Ντιέγκο. Σημειώνεται ότι κοντά στο σημείο της συντριβής υπάρχει ένα σχολείο, με διευθυντή να ενημερώνει πως όλοι οι μαθητές, καθηγητές και διοικητικό προσωπικό είναι ασφαλείς.
Ανάλυση Ιγνατίου: Οι κρίσιμες για την αμυντική συμφωνία εγγυήσεις των ΗΠΑ
Απόλυση εργαζόμενης γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ: «Έστησαν κλοπή» - Δικαιώθηκε στα δικαστήρια
- Τσερνόμπιλ, 40 χρόνια μετά: Πόσο επηρέασε πραγματικά την Ελλάδα το ραδιενεργό νέφος - Τι δείχνουν αρχεία του ΕΜΠ
- Πέθανε σε ηλικία 93 ετών ο Ντιν Ταβουλάρης, ο άνθρωπος που «έφτιαξε» τον «Νονό»
- Στοιχειωμένο έγκλημα: Βρήκαν μετά από 33 χρόνια τον δράστη που εκτέλεσε ζευγάρι μπροστά στον 3χρονο γιο τους
- Άγιος Δημήτριος: Βρέθηκε το μαχαίρι της δολοφονίας του 27χρονου - «Λυπάμαι, ξέφυγε η κατάσταση» τα πρώτα λόγια του δράστη