Κόσμος|13.10.2021 10:51

Γκάμπι Πετίτο: Από στραγγαλισμό ο θάνατός της - Τι έδειξε η νεκροψία

Newsroom

Από στραγγαλισμό φαίνεται πως πέθανε τελικά η Γκάμπι Πετίτο στις ΗΠΑ και ο τρόπος θανάτου ήταν η ανθρωποκτονία, δήλωσε ο ιατροδικαστής της κομητείας, κομητείας Τέτον Δρ. Μπρεντ Μπλου την Τρίτη.

«Πιστεύουμε ότι στραγγαλίστηκε από έναν άνθρωπο», λέει μιλώντας στο CNN. Παρόλα αυτά δεν αναφέρθηκε στον 23 ετών αρραβωνιαστικό της Μπράιαν Λοντρι, πάνω στον οποίο έχουν πέσει όλα τα φώτα όσον αφορά την υπόθεση.

Ο χρόνος θανάτου

Σύμφωνα με τον Μπλου, ο χρόνος θανάτου της Πετίτο εκτιμήθηκε ότι ήταν περίπου τρεις έως τέσσερις εβδομάδες προτού βρεθεί το πτώμα της στις 19 Σεπτεμβρίου στο εθνικό δάσος Μπρίτζερ-Τέτον στο Ουαϊόμινγκ, χρόνο που ταιριάζει κατά προσέγγιση με το χρονοδιάγραμμα της τελευταίας συνομιλίας με την οικογένειά της.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο ιατροδικαστής, δεν επιβεβαίωσε αν χρησιμοποιήθηκε κάποιο αντικείμενο για να τη σκοτώσει. Δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες της τοξικολογικής της έκθεσης, αλλά είπε ότι η κ. Πετίτο δεν ήταν έγκυος τη στιγμή του θανάτου της.

Η απόφαση του ιατροδικαστή της κομητείας Τέτον ακολουθεί μια αρχική νεκροψία τον Σεπτέμβριο, στην οποία είχε χαρακτηρίσει τον θάνατο της Πετίτο ως ανθρωποκτονία.

Οι αξιωματούχοι βρίσκονται σε επαφή με την οικογένεια της Πετίτο για τη μεταφορά της σωρού της, τα οποία βρίσκονται σε νεκροτομείο του Ουαϊόμινγκ.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της νεκροψίας ήρθε περίπου ένα μήνα μετά την εξαφάνιση της 22χρονης Πετίτο μετά από ένα οδικό ταξίδι με τον 23χρονο αρραβωνιαστικό της Μπράιαν Λοντρι.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Γιατί είναι πολύ ψηλός ο αριθμός θανάτων στην Ελλάδα – Τι λέει στο ethnos.gr ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Γιάννης Κιουμής

Γονείς Κατσίφα αποκλειστικά στο ethnos.gr: Ζητάμε δικαιοσύνη - Δεν υπάρχει πόρισμα

Κεγκέρογλου για Γεννηματά στο OPEN: Να παγώσουν εκ των πραγμάτων οι διαδικασίες για εκλογή προέδρου

Σεισμός στην Κρήτη: Φόβοι για ενεργοποίηση κι άλλων ρηγμάτων – Ενδεχόμενο να μην ήταν ο κύριος

Κλιματική αλλαγή: Πώς θα είναι ο Πειραιάς και η Θεσσαλονίκη στο μέλλον

ΗΠΑγκάμπι πετίτοθάνατοςεξαφάνισηδολοφονία