Κόσμος|13.10.2021 23:36

Νορβηγία - Επίθεση με τόξο: Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες

Newsroom

Συναγερμός στη Νορβηγία μετά από επίθεση με «τόξο και βέλη» στην πόλη Kongsberg. Οι πρώτες πληροφορίες από νορβηγικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για 4 νεκρούς και τραυματίες. Ο δράστης φέρεται να έχει συλληφθεί.

«Δυστυχώς, επιβεβαιώνεται ότι υπάρχουν τραυματίες και νεκροί από το περιστατικό. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο», ανέφερε σε δηλώσεις του ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος της περιοχής. Οι αστυνομικές αρχές ανέφεραν ότι ο δράστης πιθανότατα έδρασε μόνος του, ωστόσο έκαναν λόγο για «πολύ σοβαρό» περιστατικό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ύποπτος κινούνταν μέσα στην πόλη. Η αστυνομία έχει αποκλείσει αρκετές περιοχές στο πλαίσιο της έρευνας. Νορβηγικά μέσα αναφέρουν ότι ο δράστης εκτέλεσε την επίθεση μέσα από σούπερμάρκετ στη δυτική πλευρά της πόλης και κάνουν λόγο για τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς - αριθμός που δεν έχει επιβεβαιωθεί από την αστυνομία. 

T

Σύμφωνα με τις αρχές, είναι νωρίς για να απαντηθεί το κατά πόσο πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση. Σύμφωνα με την περιφερειακή εφημερίδα Laagendalsposten, στον τόπο της επίθεσης βρίσκονται η επίλεκτη αστυνομική μονάδα Delta, στρατιωτικές δυνάμεις και μεγάλος αριθμός περιπολικών και ασθενοφόρων.

T
T

Όλες οι ειδήσεις

Καιρός: Η κακοκαιρία «Μπάλλος» φέρνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες ακόμη και στην Αττική

Ταξί: Τέλος στις παρατάσεις κυκλοφορίας - Ποια δικαιούνται τελευταία

Γλυκά Νερά: Τέλος στα σενάρια - Δεν προέκυψε η εμπλοκή δεύτερου προσώπου στη δολοφονία

Για αυτό το γιγαντιαίο ομοίωμα πατάτας μιλά όλη η Κύπρος - Και υπάρχει λόγος

Νορβηγίανεκροίεπίθεση