Κόσμος|24.10.2021 09:28

Ιράν: Απίστευτο χαστούκι επί σκηνής σε κυβερνήτη επαρχίας

Newsroom

Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο Ιράν, καθώς την ώρα που μιλούσε ο κυβερνήτης επαρχίας Ταμπρίζ Abedin Khorram, εισέβαλε στη σκηνή ένα άτομο ο οποίος είναι πρώην στρατιωτικός, τον χαστούκισε και στη συνέχεια τον έσπρωξε. Ο λόγος; Ο απόστρατος ήταν… έξαλλος γιατί η άνδρας γιατρός έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό στη σύζυγό του.

Η ασφάλεια μπήκε αμέσως και ανέβηκε στη σκηνή και έσυρε τον δράστη από μια πλαϊνή πόρτα, γκρεμίζοντας μάλιστα και μια κουρτίνα.

Αν και ο κυβερνήτης είπε ότι δεν είναι διατεθειμένος να κινηθεί εναντίον αυτού που του επιτέθηκε, η Εισαγγελία της Ταμπρίζ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα εναντίον του στρατιωτικού, ενώ οι Φρουροί της Επανάστασης δήλωσαν ότι θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον του.

Ο Khorram επέστρεψε αργότερα στο βήμα και είχε το σθένος να κάνει χιούμορ για να ελαφρύνει την κατάσταση: «Δεν τον ξέρω φυσικά, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι, αν και δεν ήθελα να το πω, όταν βρισκόμουν στη Συρία με μαστίγωνε ο εχθρός 10 φορές την ημέρα και με χτυπούσαν. Με σημάδευαν με ένα γεμάτο όπλο στο κεφάλι μου. Τον θεωρώ ισάξιο με αυτούς τους εχθρούς, αλλά τον συγχωρώ». Ο Khorram αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε απαχθεί από Σύριους αντάρτες το 2013.

Όλες οι ειδήσεις

Πέραμα: Το χρονικό της αιματηρής καταδίωξης, τα ερωτήματα για τους αστυνομικούς και η παρέμβαση Θεοδωρικάκου

Γιάννης Οικονόμου στο ethnos.gr: Ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί αντιπολίτευση με χαρακτηριστικά περασμένου αιώνα

Οι ξεχασμένοι των Γρεβενών - Ένα ντοκιμαντέρ του ΕθνοςTv

Πανελλήνιες 2022: Πώς θα υπολογίζονται τα μόρια για Στρατιωτικές Σχολές, Πυροσβεστική, Λιμενικό και Αστυνομία - Παραδείγματα

Alec Baldwin: Στο μικροσκόπιο η παραγωγή της ταινίας Rust – Κενά ασφαλείας και αποχωρήσεις λόγω συνθηκών εργασίας

χαστούκιΙράνεισαγγελία