Κόσμος|26.01.2019 17:39
Βραζιλία: Eπιχείρηση διάσωσης μέσα από τις λάσπες (vid)
NewsroomΣκηνές που κόβουν την ανάσα διαδραματίζονται στην Βραζιλία κατά τη μάχη με τον χρόνο που δίνουν σωστικά συνεργεία μετά την κατάρρευση φράγματος.
Τους εννιά έφτασαν οι νεκροί από το φράγμα που κατέρρευσε στη Βραζιλία σε μεταλλείο εταιρείας Vale SA, στη Μίνας Ζεράις.
Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό των Aρχών στη Βραζιλία οι αγνοούμενοι έχουν φτάσει τους 300 και, όσο περνάνε οι ώρες, οι ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί σβήνουν, παρά τις εντατικές έρευνες των σωστικών συνεργείων.
Οι κάμερες καταγράφουν συγκλονιστικές εικόνες από τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνουν τα σωστικά συνεργεία για τον εντοπισμό και διάσωση ανθρώπων που είναι κυριολεκτικά θαμμένοι στις λάσπες.
Διαβάστε ακόμη
- Γάζα: Το Ισραήλ παραδέχεται τη δολοφονία της 5χρονης Χιντ Ρατζάμπ και ανοίγει ποινική έρευνα
- Τρόμος στη Ρωσία: Αρκούδα σκότωσε 29χρονη κατασκηνώτρια - Την άρπαξε και την έσυρε στο δάσος
- «Πανταχού παρούσα»: Νάταλι Χαρπ, η στενή συνεργάτιδα του Τραμπ που μπήκε σε πορτμπαγκάζ για να τον συνοδεύσει
- Σοκ με Ναν στον Παναθηναϊκό: Υπέστη ρήξη μηνίσκου και χειρουργήθηκε στις ΗΠΑ