Παρίσι: Άνδρας με μαχαίρι σκόρπισε τον τρόμο σε σιδηροδρομικό σταθμό – Πυρά από την αστυνομία
NewsroomΆνδρες των δυνάμεων ασφαλείας του σιδηρόδρομου στο Παρίσι άνοιξαν χθες, Δευτέρα, το βράδυ πυρ εναντίον ενός άνδρα που τους απείλησε με μαχαίρι στον σιδηροδρομικό σταθμό Σεν Λαζάρ της γαλλικής πρωτεύουσας και τον τραυμάτισαν σοβαρά, όπως μετέδωσαν σήμερα τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.
Φώναξε «Αλάχου Άκμπαρ»
Τα τηλεοπτικά δίκτυα BFM TV και CNews μετέδωσαν ότι ο άνδρας τράβηξε μαχαίρι και φώναξε «Αλάχου Άκμπαρ» (Ο Θεός είναι Ύψιστος) όταν τον πλησίασαν οι άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας επειδή δεν φόραγε την προστατευτική μάσκα που είναι υποχρεωτική με βάση τα ισχύοντα μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού.
Τα κίνητρα της επίθεσης δεν είναι γνωστά. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Παρισιού δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος για να σχολιάσει.
Εκπρόσωπος της εισαγγελίας της γαλλικής πρωτεύουσας είπε ότι ξεκίνησε έρευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και προώθηση τρομοκρατίας.
- Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν απειλεί με «ολοκληρωτικό πόλεμο» - Στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή αναπτύσσουν οι ΗΠΑ
- Το χρονικό της φονικής κακοκαιρίας: Δύο φάσεις βροχής και καταιγίδων που «βύθισαν» τη Γλυφάδα
- Αδιανόητο περιστατικό στα Βριλήσσια: Άνδρας παρέσυρε υπάλληλο των ΕΛΤΑ με το αυτοκίνητο για.. ένα δέμα
- Ποιος θυμάται την ηρωίδα της Σκιάθου που ρίσκαρε τη ζωή της, προδόθηκε, βασανίστηκε, τιμήθηκε από ξένους και πέθανε πάμπτωχη και ξεχασμένη;