Κόσμος|05.11.2021 21:43

Dear Earth: 100 λεπτά για την κλιματική αλλαγή - Το συγκλονιστικό βίντεο που καλεί σε δράση

Newsroom

Η Billie Eilish, οι Κορεάτες BlackPink, o Lil Dicky και άλλοι καλλιτέχνες πρωταγωνιστούν στο νέο τρέιλερ για το Dear Earth, εντός ντοκιμαντέρ του YouTube Originals που έκανε πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στο περιβάλλον.

Όλοι μαζί για τον πλανήτη

Το Dear Earth είναι μια επική παγκόσμια γιορτή για τον πλανήτη μας και για όσα πρέπει να κάνουμε για να αντιστρέψουμε την κλιματική αλλαγή. Πέρα απ’ τα πολλά τραγούδια, θα συμμετάσχουν πολλοί ακτιβιστές, καλλιτέχνες και διάσημοι που θα μας πουν τρόπους να γίνει η ζωή μας περισσότερο βιώσιμη.

Κάποιοι απ’ τους συμμετέχοντες είναι οι Anitta, AsapSCIENCE, BLACKPINK, Brave Wilderness, Dream, Billie Eilish, Jack Harries, Lil Dicky + GaTa, Marsai Martin, The Muppets, Odd1sOut, PhysicsGirl, Bretman Rock, Jaden Smith, SpongeBob SquarePants, Tinashe και ZHC!

Η Billie Eilish πρόσφατα συμμετείχε στο Global Citizen Live, ένα φεστιβάλ που έλαβε χώρα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και το οποίο αποτέλεσε μέρος των πρωτοβουλιών του Global Citizen, ενός οργανισμού με στόχο να δώσει τέλος στην ακραία φτώχεια έως το 2030. Η τραγουδίστρια μαζί με τον αδερφό της Finneas, πραγματοποίησαν εμφάνιση-έκπληξη στη σκηνή στο πλευρό των Coldplay.

περιβάλλονβίντεοκλιματική αλλαγή