Κόσμος|06.11.2021 09:20

Η εβδομάδα που πέρασε μέσα από φωτογραφίες: Από την υγεία του Ερντογάν στην Ημέρα των Νεκρών στο Μεξικό

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Ισπανία: Η λάβα προχωρά καθώς το ηφαίστειο συνεχίζει να εκρήγνυται στο Κανάριο νησί Λα Πάλμα (AP)
Μεξικό: Γυναίκα ντυμένη «Catrina» ποζάρει κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Ημέρας των Νεκρών (AP)
Τουρκία: Οι φήμες για την υγεία του Ερντογάν προκαλούν αναστάτωση αλλά και διώξεις
Ιταλία: Το ακροβατικό απόσπασμα της ιταλικής αεροπορίας «Frecce Tricolori» πετά πάνω από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην πλατεία Piazza Venezia, στη Ρώμη, με αφορμή την Ημέρα των Ιταλικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Γερμανία: Εγκαταλελειμμένο κέντρο δοκιμών κορονοϊού στη Φρανκφούρτη. Οι αριθμοί μολύνσεων από κορονοϊό ανεβαίνουν ξανά.
Γλασκώβη: Οι καρικατούρες των παγκόσμιων ηγετών Τζο Μπάιντεν, Μπόρις Τζόνσον και Άνγκελα Μέρκελ, διαμαρτύρονται στο περιθώριο της συνόδου κορυφής COP26 για το κλίμα
Αφγανιστάν: Άντρες περιμένουν στην ουρά για να λάβουν μετρητά σε μια διανομή χρημάτων που διοργανώθηκε από το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Επισιτισμού στην Καμπούλ

Το ethnos.gr επέλεξε και παρουσιάζει επτά φωτογραφίες που σημάδεψαν την εβδομάδα που μας πέρασε (30/10 - 5/11). Ο έκπληκτος Ερντογάν στην διάσκεψη των G20 στη Ρώμη την ώρα που οι φήμες για την επιδείνωση της υγείας του είναι κυρίαρχο θέμα στην Τουρκία, έκανε τον γύρο του κόσμου. Εντυπωσιακές ήταν οι εικόνες από την ημέρα των νεκρών στο Μεξικό και την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ιταλία.

Οι καρικατούρες των παγκόσμιων ηγετών «έκλεψαν την παράσταση» στη Γλασκώβη κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής για το κλιμα, ενώ παράλληλα οι διανομές χρημάτων στο Αφγανιστάν δημιουργούν ουρές με Ταλιμπάν και ο κορονοϊός ρίχνει ξανά τη σκιά του πάνω από την Ευρώπη. Την ίδια ώρα το ηφαίστειο συνεχίζει να εκρήγνυται στο Κανάριο νησί Λα Πάλμα της Ισπανίας.

Δείτε το βίντεο με τις εντυπωσιακές εικόνες της εβδομάδας

Δείτε σε photogallery τις καλύτερες φωτογραφίες

φωτογραφίεςΙσπανίαΡετζέπ Ταγίπ ΕρντογάνΜεξικό